Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać ? Czy jeszcze warto ? Początkujące pytania

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc po dłuuuugiej przerwie namyśliłem się żeby może jszcze zacząć grać i tu mam kilka pytań

1) Na jakim serverze ? (Chodzi mi o open-pvp, gdzieś gdzie gra dużo polaków i ogólnie dużo graczy)

2) Jaka profesja ? (Chodzi mi o elfbota albo tym podobne jaka była by do tego najlepsza)

3) Czy wogóle jeszcze warto zagrać?

4) i jakie miasto po rookgardzie ?

5) słyszałem o czyms takim jak pacc scroll, czy opłaca się na niego zbierać ? (bo rozumiem że kosztuje on gp tylko nie wiem ile) czy przeliczając czas na wydropienie tego gp opłaca się grać na tym pacc scrollu ? bo nie chce wydawać kasy

Opublikowano

Więc po dłuuuugiej przerwie namyśliłem się żeby może jszcze zacząć grać i tu mam kilka pytań

1) Na jakim serverze ? (Chodzi mi o open-pvp, gdzieś gdzie gra dużo polaków i ogólnie dużo graczy)

2) Jaka profesja ? (Chodzi mi o elfbota albo tym podobne jaka była by do tego najlepsza)

5) słyszałem o czyms takim jak pacc scroll, czy opłaca się na niego zbierać ? (bo rozumiem że kosztuje on gp tylko nie wiem ile) czy przeliczając czas na wydropienie tego gp opłaca się grać na tym pacc scrollu ? bo nie chce wydawać kasy

1) Anitca.

2) Nie ma elfbota, do bocenia polecam knighta.

3) Tak.

4) Thais.

5) Tak, warto gdyż jest to zwykły pacc na 30 dni.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

1. Moim zdaniem załóż gdzie chcesz i tak będzie łączenie serwów więc trafisz na polaków.

2. Do bocenia EK, albo ED, lecz ed będziesz miał małe waste.

3. Inni mówią tak inni nie, akurat teraz świat jest bardzo rozbudowany więc warto choćby po to żeby wbić duży lvl i pozwiedzać:D

4. Tam gdzie się najlepiej czułeś zanim przestałeś grać ;> Ogólnie polecam Thais.

5. Warto zrobić botknighty i nimi kasę ogarniać, jak już na 1 sobie uzbierasz to później hajs będzie leciał :)

graphic.png

Opublikowano

będzie łączenie serwów więc trafisz na polaków.

@FrAq Odbiegając od tematu - skąd ta informacja? Możesz podać więcej szczegółów (kiedy, jakie serwery itp.)? :)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

@Manieek

Cipsoft wspominał już parę razy ze wszystkie będą łączone, nie wiadomo jeszcze które z którymi i kiedy to nastąpi, ale na pewno stopniowo będą to robić oprócz serwerów Non PVP bo tam multum ludzi gra

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...