Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę wstawić poprawny skan pliku.

1h

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Proszę wstawić poprawny skan pliku.

1h

Mógłbym się dowiedzieć jaki skan ma być poprawny ?

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Serwer fajny. Dobrze złorzona paczka modyfikacij sam robiłem serwer na modach i wiem jak trudno dopasować do siebie mody.

Opublikowano

Ale się pozmieniało prawie we wszystkich modach z 1.6.4 na 1.7.10, same nowości, nawet przedmioty typu end game jak beczka z 65 milionami wiaderek cieczy :3

Polecam serwer, też posiadają super plugin do protekcji/działek który uwielbiam i sądzę że jest najlepszy, bo można mieć wiele claimów w zależności ile aktualnie posiadasz claim blocków :3

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest okej, tylko mógłby zostać dodany gregtech bo po 2 dniach gry można mieć quantum jeśli sie postarasz.

666/666/666/666/666/666/666/666/666

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest okej, tylko mógłby zostać dodany gregtech bo po 2 dniach gry można mieć quantum jeśli sie postarasz.

Nawet jak się postarasz to nie będzie pełnego seta quantum, hełm i chest zbanowany więc god'em nie zostaniesz, chociaż mogłoby być jakieś dodatkowe utrudnienie, ale greg'a to jeszcze nie ma pod 1.7.10.

A właśnie mogła by jakaś administracja wbijać na serwa, bo jeszcze żadnych adminów ani moderatorów nie widziałem, już ktoś pozmieniał teksty na monitorach na spawnie ;x

I jak to bd z Digital Miner'em bo pisze, że jest "narazie zablokowane", a wolałbym iść w Digitala lub ewentualnie w Ender quarry (trudniej zrobić z powodu ender pereł :D) niż zwykłe quarry które griefuje tereny pozostawiając wielkie dziury ;x

Ogólnie serwer jest spoko, mody ekstra tylko brakuje tej administracji :D

Opublikowano

Dając pomysł http://www.mpcforum.pl/topic/1240063-zmodowany-serwer/?p=10616343  nie sądziłem, że pójdziecie na łatwizne i przerobicie mój launcher. Edytować launcher winrar'em i dawać komuś jako własny to poniżej godności.

Jesteście matołami myslącymi, że się nie kapnę... Modyfikacja dla no premium w tym launcherze jest moja, jak i barany zapomnieliscie pozmieniac kilunastu literówek które zrobiłem robiąc własny launcher. Cóż dekompresja plików .class przerasta wasz poziom by ukryć pochodzenie launchera.

Napisałeś, że moderatorzy to lenie a sam jesteś śmierdzący leń kradnąc launcher zamiast samemu wykonać.

Po lewej mój launcher dragoncraft po prawej ich złodziejski.

post-930338-0-41647600-1407097780_thumb.jpg

E:

Ps.

Możecie do woli uzywać wersji z github o ile takową zrobicie ale nie mojej. NIE ZEZWALAM bo? Nikt mnie nie zapytał, teraz jest za póżno.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

@2UP ;)

Cd. launcher to jest on OPEN SOURCE.

Wiec nie nazywaj go swoim tylko jak juz to Pana SK89q.

Nie trzeba dekompresowac plikow class aby to pozmieniac. SK ustawil go tak aby bez tego moznanylo sie obejsc;)

Life Is Brutal ;)

@Edit

Sam nawet nie raczyles zapytac autorow modyfikacji o pozwolenie umieszczenia ich wytworow w owej publicznej paczce;)

Witamy w Polsce;)

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Jest darmowy więc idź na github i zrób swój. 

W oryginale nie ma logowania no premium została napisana przez nas. Udowodniłem Ci to ss z winrara gdzie są daty mojej kompilacji. Ciekawe by było, że robiłeś to w tym samym czasie co ja. 

Sam napisałeś kod otwarty więc użyj otwartego, mój  launcher takim nie jest więc nie miałeś prawa kopiować czyjejś pracy bez pytania.

Sam nawet nie raczyles zapytac autorow modyfikacji o pozwolenie umieszczenia ich wytworow w owej publicznej paczce;)

Witamy w Polsce;)

Skąd wiesz?

Wracając do kodu który pisał mój kolega, wiesz co by Ci zrobił? Plunął by CI w twarz. Masz odwagę? Idz na ts polskipoch i mu pokaż co skopiowałeś.

Jesteś ZŁODZIEJ i tyle w temacie! Nie odwracaj kota ogonem próbując zmienić temat i atakując moją osobę.

Sprawa zgłoszona do moderacji forum, mam nadzieję, że zostaniesz ukarany! A wystarczyło głąbie zapytać o pozwolenie!

Nie ładnie odpisywać się swoim imieniem pod czyjąś prace i jeszcze zgrywać kozaczka.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

Tylko pluc Umie? ;)

Wyjdz na dwor i ochlon jak masz zamiar sie spinac;)

Witamy w Polsce;)

Na takich jak Ty się pluję, Można jeszcze obsikać i nasrać na ryj niestety jak sam napisałeś mieszkamy w Polsce. I właśnie takie osoby jak Ty ją tworzą od złej strony. Później strach się przyznać, że jest się Polakiem bo gdzie się na świecie nie jest, jest się postrzeganym za złodzieja!

Pomyśl co by było gdyby w Polsce był Islam, obie ręce przy dupie ujebane za złodziejstwo.

Skończyłem gadkę z złodziejem, póki mój launcher podpisujesz swoim imieniem będę częstym gościem w tym temacie.

Jestem wesoły Tomek

Opublikowano

dobry serwer na pewno zagram chociaż brakuje mi niektórych modyfikacji np greg tech (wiem ze nie ma na 1.7.10), tinker construct thermal expansion nether ore albo Openblocks

XredzikX

Pomogłem daj Lubie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...