Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja na broń

_ZuuPa_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiadomo spidersi wygrali i ze skrzynki weapon octoper dropnęło mi M416 CQB Barona na 1 dzień, teraz klikam na odnów i wyskakuje okienko z kupnem licencji na broń i teraz mam pytanie skoro jest to broń epicka to idzie ją odnowić za pomocą licenjci na broń ? Pisze , że odnawia ona bronie złote 1 i 2 gwiazdkowe czyli m416 cqb barona się do nich zalicza i teraz nie wiem czy kupować czy nie bo nie chce wywalić nx w błoto a bardzo zależy mi na tej broni  :rolleyes:

Opublikowano

tak, mozna przedłużać... Ale moim zdaniem lepiej nie przedłużać barona bo mozesz kupic zwykłe CQB za GP a to jest prawie to samo, ale to jest tylko moje zdanie

Opublikowano

I chyba tak zrobię , mam 2,450 nx, 4 renewal kity niebieskie i 2 czerwone super renwal kity i warto coś kupić z broni za nx i przedłużyć ? Dodam że mam lvl. CSM4 70% i mam zamiar do jutra wbić 2LT1 z exp passami 300%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...