Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tekstury MC by Zyczu

malnen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny problem z tekturami.Gdy wlaczam gre obojetnie czy SP czy MP na poczatku mam tekstury ale po chwili jakby mi sie wlaczal xrey i widze tylko wode i lawe a gram na standard mods.Usuwalem foldery wgrywalem jeszcze raz i znowu to samo.Inne launchery nic nie zmieniaja to samo sie dzieje.

Opublikowano

Hmmm miałem kiedyś podobny problem mi pomogło reinstalacja Versji :p   podczas pobierania Mc Sprawdzaj konsole ( jeżeli jest taka możliwość) ponieważ u mnie wykakiwał błąd pobierania 1 pliku heh. Jeżeli masz dostęp do konsoli to sprawdź czy wszystko pobiera Ci się dobrze i nie ma żadnych błędów. Ewentualnie zobacz czy na jakiejś teksturce Ci pójdzie.

TEMAT

Opublikowano

Mi się tak działo przy wchodzeniu na świat SP i MP, ale po chwili było ok. Kolega wyżej dobrze mówi, nie wiem konkretnie jak ci pomóc, ale to raczej ma związek jak pan powyżej napisał, z nie załadowanymi plikami. Na przykład masz uszkodzony plik z teksturami w deafult texturepack, albo nie może go z jakichś przyczyn załadować. Ale to trochę dziwne, bo gdyby tak było, to by ci wyskakiwał jakiś błąd, lub crash z logiem konsoli z raportem. @Refresh

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Brawa dla Pana wyżej :D Koleś przypisał 5Gb ramu ale co tam textura nie chce pójść może spróbujemy z 10Gb :D Czytaj następnym razem post na który odpowiadasz proszę ... Z ramami ma wszystko dobrze bo mi działa na mniejszych... A co do problemu pobrałeś jakąś inną paczkę tekstur ? Obojętnie jaka na tą wersje byleby nie była defaulttexture. Bo jak Ci pisałem może być uszkodzona bądź zabrakło czegoś co ma tą teksture załadować ;/ ... Postaram się zrobić podobny problem u mnie i zobacze co mi pomoże w naprawieniu

TEMAT

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngChris_MPC

Minecraft by zyczu jest rąbnięty ale to nie chodzi o lauczer

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...