Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BŁĄD PRZY WŁĄCZANIU LIGI LEGEND HELP ME

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HALO NO CHCE SOBIE WŁĄCZYĆ PATCHA A TU TAKIE COŚ JAK WŁĄCZĘ CLIENTA, OD RAZU:

lin735.jpg

Od razu po patchu mam taki problem

Opublikowano

Używałeś czegoś na styl tune up utilities albo optimizer pro? bo ja po używaniu takich gówien właśnie tak miałem. Jedyne co pomogło to format, bo te programy zablokowały mi kompletnie kilka gier i odrazu po włączeniu było, że przestały działać.

Opublikowano

Używałeś czegoś na styl tune up utilities albo optimizer pro? bo ja po używaniu takich gówien właśnie tak miałem. Jedyne co pomogło to format, bo te programy zablokowały mi kompletnie kilka gier i odrazu po włączeniu było, że przestały działać.

Niczego nie używałem, taki błąd mam od wczoraj, w zasadzie od dzisiaj po patchu bo wczoraj było wszystko ok. W sumie wczoraj nic nie instalowałem więc nie wiem co może być nie tak :(

Dobra nie wiem o co chodzi ale po uruchomieniu jako administrator (missclicknąłem) uruchomiło się. Nie wiem co to ma do rzeczy ale znowu jestem genialny.

Dzięki UP za próbę pomocy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...