Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Osoby

yokize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam jezeli w złym dziale ale takiego tematu sie nie dokopałem przez 10 stron jest tylko z klanem jeżeli jestem ślepy przepraszam.

Ogólnie poszukuje osoby która siedzi na tierach 5/6 i szuka jakiegoś kompana do gry by miec jakąś komunikacje oraz powymieniać się doświadczeniami. Jeżeli chodzi o mnie jestem graczem średnim lecz coś tam umiem jezeli chodzi o ustawienie czy weakspoty. wiecej niż 6 nie chce bo nie mam jeszcze tych 6 rozwinietych na tyle by rywalizowac na 8 tierach zbyt czesto. 

Klanu raczej z takimi tierami nie znajde więc dla tego nie pisze w tamtym temacie. 

Jezeli chodzi o wiek to +17 mile widziane.

76561198013232167.png

Opublikowano

Chwilowo robie isa-8 ale za jakis czas nwm tydzien - 2 moge popykac nizszymi bo chce wyexpic tigera P, amx m4 45 i t25/2

I uzbierac troche "hajsuw" oczywiscie.

Opublikowano

Pierwszy bedzie raczej IS ale to jeszcze troche roboty bo nie moge sie przekopac przez poczatek KV-1S a co do tematu tez mi sie wydaje ze kiedys był lecz znikł w gęstwinach tego forum. 

76561198013232167.png

Opublikowano

Pierwszy bedzie raczej IS ale to jeszcze troche roboty bo nie moge sie przekopac przez poczatek KV-1S a co do tematu tez mi sie wydaje ze kiedys był lecz znikł w gęstwinach tego forum.

Do isa potrzebujesz 47k expa + wymaxowanie sporta (kwasa, siemki czy jak go tam zwiesz). Ja do isa-8 potrzebuje kolo 35k expa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...