Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lissandra - co o niej sądzicie po buffach?

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o niej teraz sądzicie? Wróci do mety? Będzie się opłacało nią grać?

Q - Odłamek Lodu

CZAS ODNOWIENIA6/5,5/5/4,5/4 sek. ⇒ 6/5,25/4,5/3,75/3 sek.

W – Pierścień Mrozu

SKALOWANIE Z MOCĄ UMIEJĘTNOŚCI0,6 ⇒ 0,4

R – Lodowy Grobowiec

SPOWOLNIENIE20/30/40% ⇒ 30/45/75%

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ja tą postacią rozegrałem z 400 rankedów i bardzo przyjemnie się nią gra a co do buffa jest to duże wzmocnienie ponieważ Q będzie o 1 sec szybciej czyli to duży buff oraz spowolnienie  75% to jest mega dużo prawie 2 razy więcej 

Opublikowano

Trzeba teraz zrobić dobry skrypt do niej i będzie 2 cassio xD

Już jest do niej dobry skrypt, i nie - nie jest drugą cassio, bo jest gównem.

Nie opłacalna, może 4fun, żeby pograć. Na rankedach widywana raz na sto gier, riot próbuje na siłę przywrócić jej grywalność, beka

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Co ja czytam :O

Zagrałem nią kilkadziesiąt rankedów nią w platynie i naprawde łatwo nią carrować. Fajnie inicjuje tf bo wbijasz sie w srodek z E, burstujesz adc/apc, używasz Zhonye i czekasz aż twoj team wbije w tf 5vs4 

Ogólnie postać bardzo dobra, ci co piszą że jest słaba pewnie nawet nią nie grali.

Opublikowano

gówniana postać, tylko Q robi DMG na linii pre6, post6 wystarczy że enemy zrobi trochę mresa i go nie złanszotuje, można nią sobie pograć 4fun na normalu, na rankedzie - nie ma mowy

Nie wiem jak grasz, każdy ma inne gusty. Jak dla mnie ta postać jest op. Posiada dobre DMG, system ucieczki, cc. Czego chcieć więcej od postaci ?

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Już jest do niej dobry skrypt, i nie - nie jest drugą cassio, bo jest gównem.

Nie opłacalna, może 4fun, żeby pograć. Na rankedach widywana raz na sto gier, riot próbuje na siłę przywrócić jej grywalność, beka

eh w twoim goldzie może tak widziana jest tak samo jak byś powiedział o cassio że raz na sto gier widziana bo rzadko ją biorą chyba że BoL sprawdzę ją może da rade coś ugrać :) chociaż wole grać xerath'em OP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...