Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer wybrać :D ?

GRZYBIARZ12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dopiero co rozpoczynam przygodę z tą grą i chciałbym się was poradzić jaki serwer wybrać i kim grać :D 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Wybierz serwer Fraya

Polaków jest troszeczkę i powiem Ci, że są tam oni bardzo mili (przynajmniej ja na takich trafiłem).

Dużo tam jest też ludzi z UK i Hiszpanii. Na Frayi jest dużo ludzi na instancje więc myślę, że problemu mieć z party nie będziesz :)

Jeśli chodzi o to kim grać to już zależy od ciebie. Klasy mają przydzielony poziom trudności jednak ja kiedy pierwszy raz grałem to wybrałem warriora, który jest najtrudniejszy i sobie niezle radziłem ;p

Myślę, że tyle wystarczy ^^

P.S Aktualnie szukam osób do gry także jakbyś chciał zagrać do napisz do mnie tutaj na PW ;)

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

Wybierz Kilian (PvP)

Polaków jest sporo jak i polskich gildii. Jest to serwer pvp więc open pvp jest włączone przez prawie cały czas. Dużo ludzi chodzi na nowe instancje, więc ze znalezieniem grupy nie ma problemu. Gracze są głównie mili, ale zawsze trafi się jakaś czarna owca która cię zabije jak będziesz miał niski poziom. Jakbyś szukał gildii to zapraszam do Hands of the gods, prawdopodobnie drugiej największej polskiej gildii.

Opublikowano

tak więc gram na Fray nic Scorpo i szukam guild :D 

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Polaków jest troszeczkę i powiem Ci, że są tam oni bardzo mili (przynajmniej ja na takich trafiłem).

Masz na myśli jakąś gildię może? Ciekaw jestem jaką  :P

tak więc gram na Fray nic Scorpo i szukam guild :D

Dobry wybór, też tam mam swoje pierwsze, główne konto ^^

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Chociaż już nie gram w tą grę mogę polecić Fraya mili ludzie nie gimbusy ;)

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...