Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koreański League Of Legends

raymanrr97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, otóż chciałbym zagrać sobie na koreańskim serwerze LoL, ale nie umiem założyć konta ponieważ potrzeba koreanskiego odpowiednika PESEL czyli tzw. KSSN, a linki z innych tematów nie działają :( Za założenie konta lub pomoce sypne "lajkami" <3

Opublikowano

Witam, mam pytanie, otóż chciałbym zagrać sobie na koreańskim serwerze LoL, ale nie umiem założyć konta ponieważ potrzeba koreanskiego odpowiednika PESEL czyli tzw. KSSN, a linki z innych tematów nie działają :( Za założenie konta lub pomoce sypne "lajkami" <3

Pesel jest niezbędny, lub konto innej osoby. W taki sposób również założysz konto, podając fałszywy KSSN, lecz oni i tak się o tym dowiedzą, więc jedynie stracisz czas.

Dodatkowo ping jest tam wysoki, więc gra nie jest jakąś przyjemnością. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Nie ma to jak grać na koreańskim będąc Polakiem, ludzie nas na EUNE hejtują, a co dopiero tam... Dla mnie Korea jest rasistowska "Korea dla Koreańczyków"? WTF

Zakładasz konto w grze, a tyle weryfikacji, jakbyś zakładał konto w banku...

Opublikowano

Nie ma to jak grać na koreańskim będąc Polakiem, ludzie nas na EUNE hejtują, a co dopiero tam... Dla mnie Korea jest rasistowska "Korea dla Koreańczyków"? WTF

Na wschodzie Azji prawie każde państwo ma swój oddzielny serwer, więc proszę nie pierdol.

Opublikowano

Takie mają tam prawo. Nie zależy to od Riotu.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Musisz mieć taki pesel koreański, bez niego nic nie zrobisz. Po co to jest otóż jak flejmisz to możesz wyrac karę, jeżeli nie masz 16 to możesz grać do 22 itp :p

Opublikowano

Zdobyć prawdziwy KSSN to żaden problem, 15 minut szukania. Problem się zaczyna gdy chcemy ściągnąć grę i w nią grać, bez dobrego Internetu samo pobieranie będzie czasochłonne a jeszcze trzeba wziąć pod uwagę opóźnienia w rozgrywce

.

Opublikowano

Zdobyć prawdziwy KSSN to żaden problem, 15 minut szukania. Problem się zaczyna gdy chcemy ściągnąć grę i w nią grać, bez dobrego Internetu samo pobieranie będzie czasochłonne a jeszcze trzeba wziąć pod uwagę opóźnienia w rozgrywce

.

Taki tam urywek z regulaminu działu WarRock

3. Zakaz wstawiania na forum KSSN i wszystkiego co z nim związane, dotyczy to proszenia o KSSN i wstawiania różnych generatorów. Kara: 10 pkt + ban 7 dni.

btw używanie takiego kssn to jak posługiwanie się czyimś dowodem - nielegalne ;<

Hejo

Opublikowano

Bo potem grają tam takie gówna jak ty , oni tego nie chcą . Jeśli taki masz przykładowego koreańskiego kowalskiego 14 latka to on może grać bodajże do 22 potem automatycznie wywala go z gry czy coś w tym stylu więc jeśli mu zostaje 2 godziny grania to on chce to jak najlepiej wykorzystać, nauczyć się czegoś nowego lub coś w ten deseń .

Dobranoc tyle w temacie , i lepiej go zamknąć bo robi się zbędny spam

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

musisz mieć pesel i chyba nr. telefonu w korei :)

Takie prawo nic nie zrobisz, kontrolują ich jak pieski na wybiegu.. to smutne..

Ale co poradzisz. ;x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Nie założysz tam konta, jeżeli nie mieszkasz w Korei, bo nie masz danych osobowych.

Btw, nie wiem czemu jest taki płacz o chęć grania na ich serwerze ale muszę Wam powiedzieć, że mnie przekonaliście. Sam spróbuje tam sobie zagrać.

Mam konto więc się nie martwcie. :D

44708140671609263762.png

Ten transfer xDD

Tam nawet Bol Ci nie pomoże :3

Opublikowano

Polecam zagrać na chińskim lolu, inne grafiki są, dziwny launcher gdzie leci muzyka lp... xD
Jak coś tam konto łatwo się robi, tylko w internecie trzeba znaleźć generator tego peselu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...