Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] ♦Let's play Deila.eu♦

Syloff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć witaj przed obejrzeniem tych odcinków pamiętaj że dopiero się uczę nagrywać.

Mam lekką mutacje można tak ująć przepraszam za mój kijowy głos ale musicie z tym się jakoś pogodzić

Pewnie zaraz napiszecie że 15 subskrybcji to mało ale dla mnie to dużo ponieważ posiadam prawdziwych widzów nie jakiś pustych.

Pozdrawiam TheSyloX...

[#1] Let's play Metin2.pl Deila.eu-Pogaduchy wbijamy 42lvl zwiedzamy m1 gadamy

[#2] Let's play Metin2.pl Deila.eu--Wbijamy 80lvl ulepszanie, hw dungeony:) 

[#3] Let's play Metin2.pl Deila.eu-Sposób na zarobek pereł  7610014066807391137428.png, ulepszanie kd eq

[#4] Let's play Metin2.pl Deila.eu--Pomagamy koledze, robimy kd sury +6, ognista ziemia yeah!  

[#5] Let's play Metin2.pl Deila.eu--Wbijamy 115, robimy biologa+ulepszanie. 

[#6] Let's play Metin2.pl Deila.eu-Exp,exp i jeszcze raz exp 140 oddajemy zwoje ulepszanie

[#7] Let's play Metin2 Deila.eu-Wbijamy 150lvl level robimy biologa morele wiśnie yea!

Zachęcam do subskrybowania mojego kanału!

Również możesz zalajkować moje filmy

Ocenić!

Dziękuję!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...