Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STEELSERIES SIBERIA V2 heat orange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem spytać co zrobić z słuchawkami steelseries siberia heat orange ,ponieważ przyszły mi dzisiaj nowe i mam taki problem ze nie swieci mi sie prawa dioda na pomarańczowo, a lewa normalnie działa. Jeżeli ktoś miał ten sam problem proszę o odpowiedz czy na gwarancje je oddać czy cos wystarczy ustawić?

Opublikowano

znaczy ja te słuchawki kupiłem na stronie internetowej procpu.pl i mam na nie 2 lata gwarancji, więc chyba nie bedzie to dla nich problem zeby mi zwrocić nowe . Dobra dzięki za odp ,ale jak ktoś wie cos wiecej to niech napisze bo wiem ze mozna w tych sluchawkach zmieniac cos z tymi diodami.

Opublikowano

znaczy ja te słuchawki kupiłem na stronie internetowej procpu.pl i mam na nie 2 lata gwarancji, więc chyba nie bedzie to dla nich problem zeby mi zwrocić nowe . Dobra dzięki za odp ,ale jak ktoś wie cos wiecej to niech napisze bo wiem ze mozna w tych sluchawkach zmieniac cos z tymi diodami.

Poczytaj umowę, w sumie zrobiłem to za ciebie.

20. Zgodnie z ustawą z dnia 2 marca 2000 roku o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkodę wyrządzoną przez produkt niebezpieczny, każdy Klient sklepu procpu.pl ma prawo bez podania przyczyn odstąpić od umowy w ciągu dziesięciu dni od daty odebrania przesyłki. Informację o zwrocie towaru należy przesłać w formie pisemnej. Towar nie może nosić śladów używania, kopiowania czy zniszczenia, musi być kompletny.

Czyli masz 10 dni na zwrot bez podania przyczyny, ale lepiej żebyś ją podał i poprosił o nowy zestaw.

Gość malutki688
Opublikowano

No ale zwrot i reklamacja to dwie zupelnie inne rzeczy. Skonatktuj sie z serwisem przedstaw problem i powiedz czego oczekujesz

Opublikowano

No ale zwrot i reklamacja to dwie zupelnie inne rzeczy. Skonatktuj sie z serwisem przedstaw problem i powiedz czego oczekujesz

Mhm racja

30. Towar uszkodzony zostanie doprowadzony do stanu zgodnego z umową, a jeżeli nie będzie to możliwe (przykładowo z powodu wyczerpania nakładu), sklep zaoferuje mu inne, dostępne w sklepie produkty lub zwróci nabywcy równowartość ceny towaru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...