Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skład - pomóżcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry:(FIFA 14)

Link do składu/zdjęcie z gry:http://www.futhead.com/14/squads/15246037/

Platforma: PC

Maksymalna, ostateczna cena nowego składu:???

Formacja(Ta sama/Inna, jeśli tak to jaka):4-1-2-1-2 LUB INNA

Ulepszony skład może być hybrydą(Tak/Nie):chyba tak?

Gracze do wymiany w składzie(Dowolni/Nazwy piłkarzy): raczej tak

Czego oczekuję:Co myślicie o tym składzie? 

Jest coś lepszego w tej cenie? Zgranie ibry nie będzie przeszkadzać? (z lojalnością będzie 7)

Na CDM lepszy mascherano czy khedira? (zielony khedira)

Może inna formacja?

Zgranie w miarę dobre?

Warto kupić zwykłego messiego i zwykłego ramosa w zamian za tots ibrę np.?

Może doinwestować w lepszego neymara? (zielony) = musiałbym na kimś oszczędzić

Proszę o sugestie.

***to jest moje totalne maksimum - na nic droższego mnie nie stać

P.s czy Ronaldo na pozycji LP jest wart swojej ceny? Nie byłby lepszy griezmann TOTS lub Benzema IF?

Opublikowano
Część gry (FIFA 13/14/World):
Link do składu/zdjęcie z gry:
Platforma: 
Maksymalna, ostateczna cena nowego składu:
Formacja(Ta sama/Inna, jeśli tak to jaka):
Ulepszony skład może być hybrydą(Tak/Nie):
Gracze do wymiany w składzie(Dowolni/Nazwy piłkarzy): 
Czego oczekuję:

Zastosuj się do tego wzoru.

OIE6isU.png

Opublikowano

Za kilka dni prawdopodobnie skompletuje składzik. Jak chcecie to mogę ich zrecenzować :P

Nie zabraniamy :P Zawsze dobrze wiedzieć, jak się sprawuję gracz w danym składzie.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

A nie lepszy byłby Bale na napastnika zamiast Ibry? I Di Maria TOTS po prawej + Xabi alonso lub Khedira (real madryt) na cdm. Dzięki temu było by DUŻOO lepsze zgranie

Opublikowano

Di Maria jest naprawde dobry, nie dość że szybki to jeszcze ci tu zgranie poprawi, dałbym go na prawą strone.

Teraz jeśli wolisz lepsze strzał to ibra, lecz bale o wiele szybszy.

Ja bym zrobił tak że na ataku dałbym messiego z neymarem, a bale na ŚPO dzięki czemu będzie jeszcze lepsze zgranie, a bale zawsze szybki to tam przebiegnie troche z piłką :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Di Maria jest naprawde dobry, nie dość że szybki to jeszcze ci tu zgranie poprawi, dałbym go na prawą strone.

Teraz jeśli wolisz lepsze strzał to ibra, lecz bale o wiele szybszy.

Ja bym zrobił tak że na ataku dałbym messiego z neymarem, a bale na ŚPO dzięki czemu będzie jeszcze lepsze zgranie, a bale zawsze szybki to tam przebiegnie troche z piłką :)

Masz na myśli coś takiego:http://www.futhead.com/14/squads/15276264/?

Opublikowano

A ibra nie będzie zbyt wolny? Tak wgl. to nie wiem czy będe potrafił wykorzystać jego longshoty :/ Ostatnio Rooney strzelił mi bramkę z 40-50m w 1 minucie :D Nigdy nie trafiłem dalej niż 20-25m chyba :D - taki mój styl gry. Wolę dryblowanie Neymarem, albo dobre podania żeby blisko podejść. W sumie to największego longshota strzeliłem vertonghenem - Neuer wybiegł na środek a ja z mojej połowy loba zrobiłem :P Byłem bliżej mojej bramki niż jego. Drugi mój największy longshot to też obrońca - Filipe Luis TOTS. Z rożnego podałem do tyłu, piłka się jakoś dziwnie odbiła, skozłowała i Filipe ustrzelił woleja z 30-35m (bramkarza miał słabego i do tego słabo ustawiony był). Prócz tych dwóch strzałów to nic mi nie wychodzi z daleka. Może jakieś porady?

edit:Gdybym miał skład bez ibry, to z przodu nikt by dobrze nie główkował. Neymar i Messi? :D W sumie to Neymarem z 20 główek nawet ustrzeliłem (głównie potężne szczupaki)

Opublikowano

Chyba jednak kupię ibrę :D Odczułbym różnicę gdyby Ibra byłby inform? Bo może odłoże trochę lub kupię zwykłego ramosa zamiast TOTSa i będe miał ibrę inform.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...