Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Lucian

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem nim i jest zarąbisty. Mam nadzieje, że nerf będzie lekko odczuwalny ;D

Opublikowano

A co jakiś patch wszedł? Czy to ten Lucek od 4.12

Od 4.12

Odkrywca
Opublikowano

Sam nie wiem. Ja mam podzielone zdanie na jego temat. Fakt, może być OP, gdy ktoś potrafi skorzystać z tego dasha i resetu + ogarnia dobrze mechanikę LoL'a. Wiele razy widziałem kolesi co instalock Lucian a ch**a grają ;) 

Wystarczy go pomęczyć w early.

Opublikowano

i bardzo dobrze że nerfią to ścierwo.
teraz mogę z czystym serduszkiem pickować moją kochaną jinx, i nie obawiać się że jakiś lucek mnie udupi ;-;

może i jest dobrym championem, ale po prostu nie przypadł mi do gustu i go nie lubię ;-;

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

i bardzo dobrze że nerfią to ścierwo.

teraz mogę z czystym serduszkiem pickować moją kochaną jinx, i nie obawiać się że jakiś lucek mnie udupi ;-;

może i jest dobrym championem, ale po prostu nie przypadł mi do gustu i go nie lubię ;-;

widzę człowieka o podobnych poglądach 

mi tez najlepiej się jinx gra , po za tym lucka powinni bardziej znerfowac w porównaniu z tym co kiedyś Jinx wyprawiała , nie moze byc op cały czas

Opublikowano

Nadal op.Dlaczego?

Po tym buffie wcześniejszym z poprzedniego patcha,nie potrzebny już był efekt usuwający spowolnienia bo takie CDR to wiesz :)

Zwiększyli teraz CDR niby ale nadal op.Nerf zasłużony,sam gram lucianem i czasem było mi żal przeciwników jak latałem z 40% CDR :(

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Powiem tak. Zagrałem we wtorek ( 1 dzien rotacji) 1 mecz lucianem, normala. Mialem staty 14/5 ale jakos mnie on nie kreci

Opublikowano

74% win ratio, ciora nawet po nerfach <3

4c0182e8e0.jpg

Ale tylko na midzie.

Na midzie farmisz sie solo, dominujesz linie, jestes w c**j do przodu z lvlem, dodatkowo czyscisz wraithy, roamujesz i ma to jakis sens.

Na bocie grajac lucianem duzo zalezy od supporta ze wzgledu na jego nowy range.

Dlatego mid - still op
adc - moze

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...