Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HELP. Nauczenie kolegi grać.

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Jak nauczyć szybko kolegę grać w lola zeby cos ogarniał ? Powiem, że ma konto z 30lvl bo nie chciałem żeby grał pół roku do 30lvl, ale to też troche błąd z tej strony. Na low lvl by sie szybciej nauczył, ale tak wyszło... Jakimi champami zeby grał. ? Jakieś inne mapy niż SR ?

Opublikowano

Też sie nauczy na tym lvl. Niech nie gra na razie rankedów. Od zera z trudnym przeciwnikiem tez jest całkiem fajnie bo patrzysz na swoje mocne błędy. Musisz mu tez polecić cos łatwego do ogarnięcia np Annie będzie dobrym pomysłem ja się nią uczyłem grać. Jeszcze zostają gry na boty na których nauczyć się można castowac spelle bez myszki :P

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

to nie błąd że uczy się grać od 30 lv  ( mnie tak kolega uczył 1 lv vs 30 ) staty slabe ale.. jakos sie udało :DxD

mapy tylko SR wedlog mnie ;p  
a grac to tylko możesz:
-doradzić co może składac za itemy
-kiedy sie może wbić
-jakie combo może zrobic
-kogo focusowac
-powiedzieć Co zrobił źle i jak powinien to naprawić xD
-i co najważniejsze PRZYPOMINAĆ mu o Farmie :P

bo od tak nie da sie nauczyć kogoś grać w lola bo to najłatwiejsze nie jest do zrozumienia :D

32984651300858722438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...