Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje ludzi chętnych do gry w nowej serwerowni .

Ciastekooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powodzenia życzę, mi moja serwerownia (15 rodzaji serwerów na glanc po 32sloty CS-Go CS1.6, cs-source) Padła z powodu małej reklamy.

Opublikowano

To nie bedzie wielka sieć, max 5 serwerów które bede sam opłacał. Nie będę się opierał na pieniądzach innych ludzi, więc nie ma możliwości że szybko padnie. Domowa atmosfera serwerowa, a nie wielka sieciówka.

PS. Nowa strona serwera : 

W przeciągu paru dni powstanie pierwszy serwer Jailbreak, potrzebuje osób do opiekowania sie serwerem gdyż duzo pracuje :)

Zainteresowanych pomysłem zapraszam na gg : 10813084 :)

Opublikowano

Gimbie? Czuje się obrażony tym postem. Po Twoim stylu pisania wnioskuje że jesteś TROSZKE dziecinny. teksty typu gimbusie, noobie to już przeżytek :)

Wybacz, może źle to ująłem.. Nie te słowo. Może zamiast "Serwerownia" napisze "drobna sieć serwerów" jeżeli ma to pomóc na Twój ból jąder. Każdy rozumie znaczenie tematu, mam plan zrobić coś domowego, z miłą atmosferą a nie kolejny serwer założony przez 10-latka bo mama zrobiła mu przelew na założenie serwera. 

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...