Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z LOIC

CIESZY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po kikunastu obejrzanych filikach przeczytanych poradnikach postanowiłem się zabawić i zdosować kolege ze skypa nawet mu to powiedzialem aby sprawdzic czy to wogole dziala. Program odpalam wpisuje IP ''ofiary'' ze strony speedresolver wszystko git ustawiam uds czy cos takiego klikam inne... i nagle zamiast dosowac jego program dosuje mnie pada mi net rozlacza skypa przegladarke wszystko jest dobrze wpisane po powrocie neta pytam sie go czy cos mu zlagowealo ipt mowi ze nic wszystko bylo ok niew iem co robic wszedzie na filmach kazdemu dziala i dosuje ofiare a nie osobe hackujaca prosze o szybk a pomoc :)

Opublikowano

/facepalm...

Skoro się robi takie rzeczy to się nie zadaje takich durnych pytań.

Jak ma Ci działać internet skoro cały używasz żeby wysłać pakiety na komputer ofiary.

Jak już coś to DOS, a nie DDOS, bo robisz to sam z jednej maszyny.

Żeby to działało potrzebujesz lepszego sprzętu/internetu, albo sieć botnetów.

Po za tym chyba to jest nielegalne z tego co mi wiadomo, więc lepiej się nie baw w takie rzeczy ;)

Opublikowano

szkoda no dobra dzieki a i ejszce jedno w calym moim poscie nie uzylem slowa ddos bo wiem jaka jest roznica miedzi DDOSEM A DOSEM czytaj uważnie. pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...