Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawiac na 1v1 czy teamfighty?

Rocketeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co w temacie, stawiac na teamfighty czy 1v1 by szybko zabic enemy carry? Poziom bronze/silver. Do teamfightow mam na mysli orianne,ziggsa i xeratha a na 1v1 zeda. Za konkretne odp.poleca +.

Opublikowano

Stawiaj na Brain.lua B)

Zalezy jak team, pros zawsze team o Combo Champs i pickuj "teamfighty".  Jesli nie, cisniesz 1v1 :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

zed tez jest świetny do team fightów

Hahahhahahahahha hamburgera poprosze. Zed jest useless w tfach to typowy assasyn który zabije jednego i gra jest 4v5 a potem tylko slowuje i wali minimalny dmg.

Stawaij na tfy. Skampcie sie w kszakach i tylko czekać na throw enemy. Ew. skrypcik na kate i mocna spacja

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

bronze silver ? i wy sie wysilacie na jakies orianki albo ziggsy? pickujesz ziomeczku TAkiego jaxa, mastera , udyra i sam robisz gierke nie patrzac sie na bobow w teamie. Taka prawda.

Opublikowano

Koles bronze/silver nie stawiaj na team fighty. Ja bym wzial zeda i sam wycarryowal gre. Lepszy potential kill na linii, potem wywalasz na kogos ulta zabijasz go i bierzesz sie za reszte, to nie jest platyna ze ci dadza full CC adc uzyje heala i nic nie zrobisz. To jest braz adc stoi daleko od swojego supporta apc tak samo w srodku team fightu itp. Wiec zed bedzie lepszy, ale z tych co wypisales. Ale jezeli ogarniasz to wez:

bronze silver ? i wy sie wysilacie na jakies orianki albo ziggsy? pickujesz ziomeczku TAkiego jaxa, mastera , udyra i sam robisz gierke nie patrzac sie na bobow w teamie. Taka prawda.

To jest lepsze rozwiazanie, jax, master, udyr ew. fiora sami moga zrobic ci gre

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Stawiaj na Brain.lua B)

Zalezy jak team, pros zawsze team o Combo Champs i pickuj "teamfighty".  Jesli nie, cisniesz 1v1 :D

Platyna która gra na bolu.. Why? Why God?

Na tf chyba najlepsza jest kata.. no nie?

Jeżeli 1 vs 1, to jax, fiora, udyr.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Najlepiej to jak byście złapali kogoś kto się oddzielił od grupy i go zabili. Wtedy idziecie 4v5 i można powiedzieć, że wygraliście. Moim zdaniem najlepiej jest w TF, bo oni nie ogarniają i klikają co popadnie. Jakiś Fiddle/Orianna/Ziggs dobrze użyć combo i wygraliście. =D

Opublikowano

przynajmniej ma tą platynę w przeciwieństwie do twojego 1398618327-U250239.png

topic

kata na bolu i nara

Hehe, serio wierzysz, że on serio ma ten brąz? Mogę się założyć, że ten koleś ma platynę/+, ale dobra. Koniec spamu.

Co do tematu powiem tak... W brązie bierz postacie które niszczą 1 vs 1 + potrafią splipushować. Brązy nawet late chodzą odzielnie. Na silvery bierz postacie z potęcjałem w tf, np. taki jax/master/trynda itd. Głównie stosuj taktykę którą Ci podałem up.

//Edit. bo zapomniałem napisać... W silverze nadal splitpushuj, ale mimo to próbuj uczestniczyć w tf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...