Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Jest szansa, że mi wyjdzie?

Gość Feezi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, z tej strony Feezy.

Dzisiaj mam do Was pytanie, a konkretnie do tych "zadomowionych" na mpc.

Od razu mówię, że jestem prawie pewny, że napisałem temat w odpowiednim dziale, ponieważ myślą przewodnią jest tutaj pytanie odnośnie metina, także...

Od niedawna zacząłem nagrywać filmiki na YouTube z serwera CradosMT2 i nie wiem, jak mi to wychodzi, nie wiem czy z moim głosem (wiem, że nie jest jeszcze taki jaki powinien być) jest szansa na robienie tego, co po prostu lubię? 

Przy ocenianiu weźcie pod uwagę, że jest to mój pierwszy filmik jaki kiedykolwiek nagrałem.

https://www.youtube.com/watch?v=4LoSJULeeMM

---

Intro (filmik z internetu (do downloadu), reszta podłożona przeze mnie)

https://www.youtube.com/watch?v=4ylq4_nxCWc&list=UUODWsnRIEeQQvP3CtvUQxSg

Proszę o nie przenoszenie do działu Media, ponieważ jest to pytanie w kategorii Metin2.

Pozdrawiam, Feezy.

Opublikowano

Jeżeli lubisz to robić to nic nie stoi na przeszkodzie, głos nie jest taki zły jak się spodziewałem po przeczytaniu. Z czasem będzie tylko lepiej ;) Powodzenia.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

skoro są to twoje pierwsze filmiki to naprawdę super ci to wychodzi i pamietaj nie dołuj się jak tam nie bd mial za duzo widzow itp :> najwazniejsza jest pa$$ja xDDD

Opublikowano

Dobra spoko ziomek nagrywaj jeśli to lubisz ale tylko usuń to discopolo w intrze. D: Aaa. ;_;

Zorganizuj sobie tło i avek, bo te są trochę oklepane. 

gnYrBkB.png

Opublikowano

Dobra spoko ziomek nagrywaj jeśli to lubisz ale tylko usuń to discopolo w intrze. D: Aaa. ;_;

wez wyjdz koles dobre intro i dobra nutra

zajebiscie ci to wyszlo :D  rob to co robisz a moze i osiagniesz to co  isamu  ( moze kiedys.. ) :D

podaj mi jeszcze  nute w tym intrze bo fajna xD

Opublikowano

Właśnie miało być to disco polo w intrze, fajnie to jakoś wyglądało! :D

A co do tła i avka to czekam, nadal czekam... :p

wez wyjdz koles dobre intro i dobra nutra

zajebiscie ci to wyszlo :D  rob to co robisz a moze i osiagniesz to co  isamu  ( moze kiedys.. ) :D

podaj mi jeszcze  nute w tym intrze bo fajna xD

Masz w odpowiedzi pod komentarzem.

Opublikowano

Wyszło całkiem fajnie, nie jest źle - ważne, żeby intro przykuło uwagę ale żeby też nie trwało pół filmu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...