Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[IslandWar] Prezentacja serwera

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

448991406661103819556.png

IslandWar to prywatny serwer WarRock'a, jest na nim już dostępna większość ilość graczy lecz nie z Polski więc postanowiłem stworzyć temat i mieć nadzieje że przyjdziecie ponieważ jak wiadomo ze swoimi gra się lepiej :)

355881406714923819556.png

W IS jest wiele różnych broni więc wybór mamy całkiem dobry, są to bronie różno kolorowe oraz bronie bardziej rzadkie możemy zdobyć z eventów które organizuję administracja serwera.

Są też dostępne różne paczki zawierające ciekawe przedmioty oraz charakteryzacje które też są dostępne w IS.

838351406714924819556.png

Wybór map jest duży ponieważ na IslandWar są też dostępne nowe mapy takie jak W-Marien oraz Venezia.

Możemy też tworzyć pokoje dostępne tylko dla Sniperów lub walki na granaty lub pistolety.

Jeżeli macie jakieś problemy wystarczy zgłosić się do administracji która jest dostępna bardzo często lub wysłać mi wiadomość a ja postaram się wam pomóc :)

622611406714924819556.png

www.islandwar.eu

139531406714924819556.png

Na IslandWar są eventy różnego typu, Chat Event Coupon Event oraz eventy tworzone przez członków zespołu w których można zdobyć rzadkie bronie :)

772571406714925819556.png

[GM]ElBier 510251406714925819556.png

[GM]SeeYOU 167491406714925819556.png

[GM]Bl4ckRaz0R 510251406714925819556.png

[GM]BANG 300481406714925819556.png

[MOD]JankoPL 496721406714925819556.jpg

[MOD]BraveKiller 762021406714925819556.png

[MOD]xNeXuS 510251406714925819556.png

855441406714926819556.png

Stworzyłem dla was małą sygnaturkę :) 

7XIA7Sc.png?1

Zapraszam :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Standardowy prywatny serwer :v Dodałem go do spisu. Jakby mógł zrób tą prezentację estetyczniej dodaj więcej informacji np. o GM'ach.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ja tam i tak wole nexus war ;l ale zagram w tego iswara dla ciekawosci

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

Standardowy prywatny serwer :v Dodałem go do spisu. Jakby mógł zrób tą prezentację estetyczniej dodaj więcej informacji np. o GM'ach.

Jeszcze ją poprawie bo miałem pisać ale komp mi zaczął tak zmulać więc dla pewności zapisałem i go wyłączyłem :)

Opublikowano

Ok teraz to mam nadzieje wygląda lepiej :>

Opublikowano

Zdecydowanie wygląda lepiej :) Pamiętaj, by nie pisać posta pod postem!

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zdecydowanie wygląda lepiej :) Pamiętaj, by nie pisać posta pod postem!

Wiem właśnie szukałem jakiegoś moda by tego posta skasował a że każdy w dupie ma i nie odpowiada a samemu się nie da skasować to ..-.-

Opublikowano

z tego co pamiętam to ten server lubi często byś offline .

^_- pomyliłeś serwery :) może był drugi z taką nazwą :P ten cały czas jest online

Opublikowano

ten cały czas jest online

Nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, ale z tego co się orientuję, to on jest cały czas online, bo nikt nic przy nim nie robi. Mam oczywiście na myśli wprowadzanie poprawek w kodzie itd. Zdaję sobie sprawę z tego, że tam co się gdzieś robi, nieustannie wychodzą jakieś kolejne błędy, no ale... :mellow:  

Swoją drogą... Coś ty odwalił Jankuś? o.O

Opublikowano

Nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, ale z tego co się orientuję, to on jest cały czas online, bo nikt nic przy nim nie robi. Mam oczywiście na myśli wprowadzanie poprawek w kodzie itd. Zdaję sobie sprawę z tego, że tam co się gdzieś robi, nieustannie wychodzą jakieś kolejne błędy, no ale... :mellow:  

Swoją drogą... Coś ty odwalił Jankuś? o.O

Nic nie odwaliłem a błędów jest 0 więc pomyliłeś serwery :D skoro nexus prawie nikomu nie działa więc poszedłem na islanda se pograć  pomogłem administracji to mnie wciągneli w team ;>

Opublikowano

Nic nie odwaliłem a błędów jest 0 więc pomyliłeś serwery :D skoro nexus prawie nikomu nie działa więc poszedłem na islanda se pograć  pomogłem administracji to mnie wciągneli w team ;>

Serwerów nie pomyliłem, bo wiem doskonale kto go prowadzi i jakie ma umiejętności w zakresie programowania w języku C++. Faktycznie wczoraj były małe problemy z tym logowaniem z nowo utworzonych kont... Dzisiaj wraz z ToXiiC'iem i Unknown'em przysiedliśmy nad tym i rozpracowaliśmy w czym tkwił problem, także błąd został już usunięty.

Wracając do samego początku twojej wypowiedzi. Nie jestem co do końca przekonany do tego absolutnego braku błędów, bo choćby dzisiaj z "Kolbabojem" znaleźliśmy tam dość poważną lukę. Napisałbym o co konkretnie chodzi, ale po co mam to robić, skoro wszyscy w koło kombinują jak tu doprowadzić do zawieszenia prac nad naszym projektem.

W każdym bądź razie, życzę powodzenia w pracy przy projekcie. ;)

Rekrut
Opublikowano

@Kasma No nie wiem czy usunięty, u mnie nadal występuje ;) I niestety ale póki co gram właśnie na IslandWar, serwer fajnie się zapowiada.

Opublikowano

@Kasma No nie wiem czy usunięty, u mnie nadal występuje ;) I niestety ale póki co gram właśnie na IslandWar, serwer fajnie się zapowiada.

Cofnij wersję klienta gry w pliku version.cfg do 17, uruchom updater i ponów aktualizacje. Wiem w czym tkwił błąd, bo znalazłem go wraz z ToXiiC'iem i jestem przekonany, że to naprawiliśmy. :mellow:

Btw.: Nie piszmy tutaj o sprawach Nexus'a, bo jakby nie patrzeć, to jest jednak temat nawiązujący do IslandWar.

Opublikowano

@Kasma znamy się więc nie bd się z tb żarł :) a co do tego buga to jest dalej :P 

A co do IslandWar jest planowany nowy is będzie w nim mniej kolorowych broni lecz będą one dostępne z eventów :) nie chcemy by serwer zaczął szybko się nudzić :)

Opublikowano

@Kasma znamy się więc nie bd się z tb żarł :) a co do tego buga to jest dalej :P

A co do IslandWar jest planowany nowy is będzie w nim mniej kolorowych broni lecz będą one dostępne z eventów :) nie chcemy by serwer zaczął szybko się nudzić :)

No nic... Trzeba będzie kontynuować prace nad jego rozwiązaniem, zaraz porozmawiam z moim "pizzaboy'em" i będziemy działać dalej...

Ja niczego nie mam do innych projektów nawiązujących do WarRock'a. Cieszy mnie to, że ktoś jeszcze interesuje się tą grą i chce z nią coś zrobić. Jak wcześniej wspomniałem, powodzenia w rozwijaniu serwera (nie piszę tego złośliwie, tylko całkiem poważnie). ^_^

Opublikowano

No nic... Trzeba będzie kontynuować prace nad jego rozwiązaniem, zaraz porozumiem się z moim "pizzaboy'em" i będziemy działać dalej...

Ja niczego nie mam do innych projektów nawiązujących do WarRock'a. Cieszy mnie to, że ktoś jeszcze interesuje się tą grą i chce z nią coś zrobić. Jak wcześniej wspomniałem, powodzenia w rozwijaniu serwera (nie piszę tego złośliwie, tylko całkiem poważnie). ^_^

hehe nie no nawzajem :P mam nadzieję że nexus to będzie 2 montana tylko z mniejszą ilością problemów :> ale już widzę że team zgrany więc bomba :D

Opublikowano

To Git . 

ahahha + za miniaturke :D a co do expa to tak jak mówi kasma :)

Opublikowano

Za poprawne pisanie to Ty tego moda na pewno nie dostałeś  8S 

Prezentacja z uwagi na błędy jest po prostu słaba, do tego warto by to wyśrodkować i z tą sygnaturą też nie poszalałeś  xD

Opublikowano

Za poprawne pisanie to Ty tego moda na pewno nie dostałeś  8S 

Prezentacja z uwagi na błędy jest po prostu słaba, do tego warto by to wyśrodkować i z tą sygnaturą też nie poszalałeś  xD

Poprawne pisanie? co masz na myśli ? a sygnatura wiem że nie jest pierwszej klasy ale ja nie jestem grafikiem więc czego tu oczekiwać ;)

Opublikowano

Jeżeli chcecie, aby ten serwer jeszcze trochę istniał... Radziłbym wam jak najszybciej pozbyć się tego błędu z dodawaniem przedmiotów za pomocą Cheat Engine. Zgadnijcie dlaczego WarCode się zamknęło... Stracili swojego najlepszego kodera, bo przeszedł on do nas i nikt nie był tam w stanie poradzić sobie z załataniem tej luki. :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...