Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co na serverze SURVIVAL ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Jako, że stawiam serverek survival chciałbym wiedzieć co lubią gracze, ponieważ robię go dla was. Więc pytanie brzmi:

Co chcielibyście na serverze survival ? (jakie komendy, pluginy, mozliwosci), oraz co może być płatne ? Tak żeby utrzymać server.

Chcę poznać wasze opinie. ;)

Opublikowano

Jak nie wiesz co zrobić to nie robisz serwera, proste.

KOLEJNY SURVIVAL?! SKANDAL #typowe hejty.

A tak na serio, spójrz na dział publikacje serwerów, serio, chcesz robić KOLEJNY? Który już z kolei? Nawet nie chce wiedzieć. Nie stać Cie na troszeczkę większy wysiłek na inny tryb? Już niedługo z takim podejściem będzie więcej serwerów niż graczy...

Opublikowano

Nw, możesz dać op za 5 zł, gm, jakieś itemki np. diaxowy miecz sharpness 100 to napewno przyciagnie graczy....

Opublikowano

Jak masz zamiar robić survival, to go nie rób. Tego jest za wiele "surfifal + gildje 10000 slotów, autorskie gildie (poblane z neta, ale autolskie, nazywają się TGuildsEks) ogalnieta administlacja, dlop ze stone, plezentacja z genelatola, dalmowy op dla 1 glacza i za bycie 1 w topce (przynajmniej prez sekundę) damy modelatora, a w nasym itemsiopie mamy wlasciciela + konsole, za 1.23"

f

Opublikowano

Znowu armia gimbohejterków daje znać.

Survival ma szansę przetrwania, lecz musi być naprawdę dobrze zrobiony, najlepiej dużo slotów, chociaż małe serwery tez są spoko, dużo adminów = mało cheatow, w miarę możliwości autorskie pluginy, a przynajmniej spolszczone, w sklepie nie może być za dobrych rzeczy bo to się robi pay2win wtedy.. I ogólnie dobra reklama + wkład admina w rozwijanie, inaczej nie przejdzie :)

Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl

Wejdź, nie pożałujesz :)

Opublikowano

to juz nie pomoze eula wbija

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

to juz nie pomoze eula wbija

Yhmm kolejny synek .Nie strasz ludzi tym bo to nie wejdzie a jak to co z tego.Mojang jakby to zrobil to by stracil graczy.Jak by tak naprawde bylo to aby eula wkroczyla by wtedy gdy ludzie za rangi chca 30zl no to pies takich jebal albo dzis znalazlem serwer co za jebanego peta chca 30zl zal mi takoch zjebanych adminow.Tylko takim syfem sie zajac powinni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...