Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fryzura

LikeYou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam zdjęcia, ale co myślicie o fryzurze, irokez u góry 3,5 cm boki krótko i ten pasek wycięty z prawej i lewej strony. Taka fryzura będzie pasować do włosów blond? 

Opublikowano

Po co ci taka fryzura? Zetnij się na jeża i będzie dobrze.Przynajmniej nikt ci nie będzie robił problemów w szkole/pracy.

Opublikowano

U mnie w szkole i w pracy nikt nie patrzy na fryzurę, podoba mi się to i chciałbym poznać wasze zdanie ;]

To moje zdanie takie, że to źle wygląda.Będzie musiał się bawić w układanie tego, mycie włosów codziennie itd.Ja bym na twoim miejsu kupił maszynkę i się strzygł jak zarosnę.

Opublikowano

Hmm, mycie codziennie mówisz? Chyba każdy się codziennie myje. ;)

Ale krótkie włosy możesz myć co 2 dni a nie codziennie.

Opublikowano

Ale krótkie włosy możesz myć co 2 dni a nie codziennie.

Mi to obojętne czy długie, czy krótkie myję codziennie, a nawet 2 razy dziennie.

Opublikowano

Ja polecam sobie zrobić fryzurę na jakiegoś piłkarza, będziesz wiedział że modna, bo irokez jest przestarzałą fryzurą dla wieśniaków (nie obrażając). 

Opublikowano

No, też tak sądzę, że irokez to trochę "przypałowa" fryzura.Nie wiem po co się tak rzucać w oczy.

Opublikowano

Jestem brunetem i zrobilem sobie kiedys irokez i jeszcze na blad koncowki przefarbowalem i nikt sie w szkole nie czepial ani nic. Chodzilem tak z pol roku ale sie znudzilo teraz boki krotko i tyl a wlosy na zel to gory troche dluzsze. Nawet spoko taka fryzurka wyglada polecam xD

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...