Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnar Reveal!

Therd aka Front

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybszy o kilka sekund. 

Czyli to pewniak, że go wprowadzą, teraz tylko czekać. Może być grany bardziej na supporta z tym Ultimatem i przemianami w Mega Gnara, ale nie powiem, chętnie skosztuję jego mocy na Top Lane. Znacznie różni się od jego pierwszych wersji wprowadzanych na forach League of Legends, co mnie bardzo cieszy, bo ten passyw jest o niebo lepszy od jego pierwotnej wersji. Najlepsze są i tak te przemiany w Mega Gnara :D

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pikachu <3

Kumam jak on działa.

Ładuje poprzez walkę czy coś tam te swoje punkty (coś jak furia tryndamere) i jak to będzie na full to się zmienia w supergnara i dostaje dodatkowe efekty umiejętności. Coś czuję, że stich łatwy nie będzie. Ja go kupię :)

Opublikowano

Powiem tak,będzie zaj*bisty na jungle tak samo jak na topie dzięki:dodatkowym dmg+mr+armorowi dzięki zmianie w BIG GNARA xD będzie go to kosztować movement speed i atack speed,dlatego będzie zaj*bisty z flare.

AOE dmg ze skilli też się nadadzą do jungle i będzie ją szybko clearował.

Na topa nie mam z nim za bardzo pomysłu co można robić,ult jest wyj*bisty.Napierdalasz przeciwnika do ściany a potem j*b combo,bo po użyciu ulta widzę,że od razu zamienia się w big Gnara ;3

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Powiem tak,będzie zaj*bisty na jungle tak samo jak na topie dzięki:dodatkowym dmg+mr+armorowi dzięki zmianie w BIG GNARA xD będzie go to kosztować movement speed i atack speed,dlatego będzie zaj*bisty z flare.

AOE dmg ze skilli też się nadadzą do jungle i będzie ją szybko clearował.

Na topa nie mam z nim za bardzo pomysłu co można robić,ult jest wyj*bisty.Napierdalasz przeciwnika do ściany a potem j*b combo,bo po użyciu ulta widzę,że od razu zamienia się w big Gnara ;3

Nie będzie grany na jungli.

Po pierwsze słaby clear, po drugie zeby sie przemienic musi wystackowac pasyw a to troche trwa, po trzecie srednio a w sumie prawie zerowy sustain.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Bekowy champ na toplane, już widzę jak będzie instapushował oczywiście go kupię, choć nie podoba mi się zbytnio jego wygląd. :(

Opublikowano

Przypomina mi bajkę Lilo i Stich <3

You make my day Gnar!

Muszę go mieć! Zakładam, że będzie pod AD.

Jaki słodziak :3

Opublikowano

Chyba tylko mi się on nie podoba i nie kupię go szybko jak tak patrzę po forach etc. ta zmiana w mega Gnara to najgorsze co mogli dać, już bym wolał zwykłą manę/energię. Fajnie można wykorzystywać E, podoba mi się ten skill.

Opublikowano

Nie będzie grany na jungli.

Po pierwsze słaby clear, po drugie zeby sie przemienic musi wystackowac pasyw a to troche trwa, po trzecie srednio a w sumie prawie zerowy sustain.

Ziomuś grałem nim na PBE na jungle całą nockę,jeden,drugi mecz.Dobry clear a ten pasyw zmianę w dużego Gnara jest szybki nie jak u shyvanny bardzo długi czy cuś ^^

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Ta MF Arcade to przesada,Kayle nawet taka sobie :D

@topic - jest już skin do Gnara,ale tylko w postaci malutkiego Yordle,jeszcze nie zrobili go kiedy jest Dużym Gnarem

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...