Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs Alliance

SoulsHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Totalne gówna, żeby czekać do late gamu gdzie w enemy była Irelia i Kog'Maw. Mogli to spokojnie kończyć w 30' gdzie mieli już 10k golda przewagi.
Jebane gówna, tyle w temacie.

#gównocat

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Bylem ich ogromnym fanem ze wzgledu na ich styl  gry i niestandardowe picki.
To wszystko wlasnie zniknelo.

Roccat nie mają jaj.
boją sie podejsc do przeciwnika gdzie maja lepszy teamcomp i 12k golda przewagi.
No ja p******e.
Czekali c**j wiec na co, na zbawienie czy cos, alliance wyczekali moment i wyjebali polaczkow w kakao.

I bardzo im dobrze, nie zasluguja na mistrzostwa ani nawet na miejsce w lcsach.

Nie mają jaj.
Tyle w temacie, ogladalem wszystkie mecze ich i fnatic, teraz bede ogladal tylko fnatic.
Patrzenie jak nasi reprezentanci przynosza nam wstyd nie jest juz dla mnie przyjemne.

Chyba za duzo reprezentacji polski w pilce noznej sie naoglądali.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Mają barona, 10k golda przewagi. Nie, lepiej stać i nic nie robić. Nienawidzę tego u nich

Nie mieli co zrobić.. wave clear froggena był zbyt duży, żeby wbić się pod towera i ich zabić. Ten zilean pick to była jakaś parodia.. kompletnie nic nie robił.. w tf rzuci 1 bombkę, która zada 2 dmg i potem się wyłoży. Gra praktycznie 4v5.

Roccat nie mają jaj.

boją sie podejsc do przeciwnika gdzie maja lepszy teamcomp i 12k golda przewagi.

No ja p******e.

Czekali c**j wiec na co, na zbawienie czy cos, alliance wyczekali moment i wyjebali polaczkow w kakao.

Nie mają jaj.

Tyle w temacie, ogladalem wszystkie mecze ich i fnatic, teraz bede ogladal tylko fnatic.

Patrzenie jak nasi reprezentanci przynosza nam wstyd nie jest juz dla mnie przyjemne.

True fan. Kibicuje tylko jak wygrywają. lel. Polski team jest w 8 najlepszych drużynach w Europie.. wstyd w c**j. 

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie mieli co zrobić.. wave clear froggena był zbyt duży, żeby wbić się pod towera i ich zabić. Ten zilean pick to była jakaś parodia.. kompletnie nic nie robił.. w tf rzuci 1 bombkę, która zada 2 dmg i potem się wyłoży. Gra praktycznie 4v5.

True fan. Kibicuje tylko jak wygrywają. lel.

Czy oni kiedykolwiek wygrywali?

byli na szycie?

Ani przez chwile.

ceniłem ich za styl gry, za ich odwage.

Nie kazdy pickuje morde na mida na lcsach, nikt nie pickuje. Oni pickowali i wygrywali tym gre.

A za co mam ich cenic lubic i ogladac teraz?

Za to ze majac barona, lepszy teamcomp i 12k golda przewagi boją sie podejsc do jungli przeciwnika?

I to nie jest jeden mecz, ich meczy zaczele byc nudne, w spring splicie bawili sie grą i mieli 3 miejsce, teraz wielki tryhard, bułke przez bibułke i ledwo do play-offow weszli.

Nie kombinuj, nie mam na mysli tego ze teraz są słabsi, tylko podaje kolejny argument dla ktorego zmiana stylu gry jest zła.

Teraz nie martwią sie o to jak wygrac, tylko jak nie przegrac.

tak samo jest z piłką, nie lubie barcelony a raczej nie lubilem przez te 2/3 lata gdy byli na szycie bo grali nudnie. klepa klepa klepa gol. Nie bawi mnie to.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Hmm, Fanem nie jestem- Nie oglądam każdego ich meczu, ale jedno można powiedzieć...

Roccat ma potęcjał ale po prostu nie potrafi oszacować golda.  Hmm, powinni według mnie gdy mają widoczną przewagę, widocznie lepszy teamcomp pokazywać swoją przewagą napierając na przeciwnika... Po jakiejś większej presji mogę się założyć, że enemy czuliby większy repekt.

Opublikowano

Czy oni kiedykolwiek wygrywali?

byli na szycie?

Ani przez chwile.

ceniłem ich za styl gry, za ich odwage.

Nie kazdy pickuje morde na mida na lcsach, nikt nie pickuje. Oni pickowali i wygrywali tym gre.

A za co mam ich cenic lubic i ogladac teraz?

Za to ze majac barona, lepszy teamcomp i 12k golda przewagi boją sie podejsc do jungli przeciwnika?

I to nie jest jeden mecz, ich meczy zaczele byc nudne, w spring splicie bawili sie grą i mieli 3 miejsce, teraz wielki tryhard, bułke przez bibułke i ledwo do play-offow weszli.

Teraz nie martwią sie o to jak wygrac, tylko jak nie przegrac.

Tak, wygrywali w poprzednim splicie, byli na szczycie przez jakiś czas i dodatkowo jako nowa drużyna zajeli 3 miejsce w playoffach, więc to raczej jakieś osiągnięcie.

A ty to możesz być conajwyżej piz*ą, jeśli przestajesz być fanem po paru przegranych meczach, bo fanem raczej jest się na zawsze.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Roccat nie mają jaj.

No ja p******e.

Nie mają jaj.

p********y sezonowiec, nie kibicuj lepiej

<>

Opublikowano

K***a mac. Czy w polsce sa sami hejterzy? Wszedzie kazdy teraz ich wyzywa bo przegrali z najlepsza druzyna. Jako jedyni

w Polsce sa w Lcs ale to oczywiscie gowna i polaczki cebulaczki z bronze graja lepiej ale nie maja czasu zeby grac w lcs ;/ Prawdziwi kibice, porażka to od razu flame na nich jacy to oni sa slabi. Co do meczu popelnili kilka błędów, np to ze nie skonczyli gry w 30 min ale przy wave clear xeratha to było prawie nie mozliwe. Poza tym froggen zagral niesamowicie, te ulti w 2 naszych carry wygralo im gre. ALL mialo za dobry late. Ale co ja tam mowie, hejtujcie sobie dalej kozaki.

Opublikowano

K***a mac. Czy w polsce sa sami hejterzy? Wszedzie kazdy teraz ich wyzywa bo przegrali z najlepsza druzyna. Jako jedyni

w Polsce sa w Lcs ale to oczywiscie gowna i polaczki cebulaczki z bronze graja lepiej ale nie maja czasu zeby grac w lcs ;/ Prawdziwi kibice, porażka to od razu flame na nich jacy to oni sa slabi. Co do meczu popelnili kilka błędów, np to ze nie skonczyli gry w 30 min ale przy wave clear xeratha to było prawie nie mozliwe. Poza tym froggen zagral niesamowicie, te ulti w 2 naszych carry wygralo im gre. ALL mialo za dobry late. Ale co ja tam mowie, hejtujcie sobie dalej kozaki.

to nie jest tylko w polsce, sprawdź sobie komentarze pod postami innych zespołów na fb, to spotyka wszystkich i tylko płakać się chce gdy widzę sezonowców, totalna hipokryzja

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...