Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!
Więc tak, potrzebuję pomocy odnośnie Drophack/DDOS
Informacji oczekuję na PW (chodzi mi o informację na temat VPS, g3m.pl itp.)
Chodzi mi o jakiś porządny DH (nie byle gówno)
Potrzebuję go w dużych ilościach (taki poradnik jak zrobić taką maszynę i gotową wysłać komuś)
Oczywiście wiem że to nie jest darmowe i liczę że podacie mi strony na których najbardziej opłaca się kupić serwer VPS albo coś innego (nie ogarniam xD)

Opublikowano

Chcesz zrobic serwis DropHackow i prosisz sie innych o pomoc >.< ? 

Ok.

Ale pytanie czy chcesz robic Clienta cos w stylu przycisk " Drop Game " ? Czy sam Vps, skrypt i Komenda.

Napisz na Pw, pomoge.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

kiedys dawno temu, nie wiem czy pamietacie ludzie odkryli bug ze mozna bylo dodac sobie astronomiczne ilosci RP, ludzie dodawali, dodawali a na forum powstawaly tematy - jak to zrobic, czy ktos wyjasni itp, wszyscy wiedzieli co za to grozi ale jednak to robili.

Pozniej nadeszly czarne chmury, ludzie zaczeli dostawac bany, skonczylo sie tysiacem tematow " czy da sie jakos odwolac bana itp " - a przeciez wszyscy wiedzieli co za to grozi.

mam teraz pytanie, czy wy oczekujecie ze to sie nie spotka z odpowiedzia riotu ? ta gra to nie metin tutaj nie mozna tak po prostu wykrasc plikow sererowych, albo atakowac oficjalne serwery gry, producenci maja hajs, a skoro potrafia jakiemus gamerowi walnac kare 300 dolcow za to ze kupil zle przedmioty to jak myslicie co zrobia z koleciami ktozy dopuszczali sie atakow na ich serwery.

pozdro dla was ludzie.

@ Topic - to jest dla ciebie pomoc biedaku żebyś nie zbłądził bo jak wejdziesz w gówno to nikt z forum potem ci nie pomoże.

16k7y4p.png

Opublikowano

kiedys dawno temu, nie wiem czy pamietacie ludzie odkryli bug ze mozna bylo dodac sobie astronomiczne ilosci RP, ludzie dodawali, dodawali a na forum powstawaly tematy - jak to zrobic, czy ktos wyjasni itp, wszyscy wiedzieli co za to grozi ale jednak to robili.

Pozniej nadeszly czarne chmury, ludzie zaczeli dostawac bany, skonczylo sie tysiacem tematow " czy da sie jakos odwolac bana itp " - a przeciez wszyscy wiedzieli co za to grozi.

mam teraz pytanie, czy wy oczekujecie ze to sie nie spotka z odpowiedzia riotu ? ta gra to nie metin tutaj nie mozna tak po prostu wykrasc plikow sererowych, albo atakowac oficjalne serwery gry, producenci maja hajs, a skoro potrafia jakiemus gamerowi walnac kare 300 dolcow za to ze kupil zle przedmioty to jak myslicie co zrobia z koleciami ktozy dopuszczali sie atakow na ich serwery.

pozdro dla was ludzie.

@ Topic - to jest dla ciebie pomoc biedaku żebyś nie zbłądził bo jak wejdziesz w gówno to nikt z forum potem ci nie pomoże.

no tak, atakując jeden port dopuszczasz się ataku na cały serwer i wypierdalasz eune w powietrze

ściągasz g3m.pl, wrzucasz przez sftp i w putty odpalasz

perl g3m.pl ip port ilość_pakietów czas

Opublikowano

pozdro dla was ludzie.

@ Topic - to jest dla ciebie pomoc biedaku żebyś nie zbłądził bo jak wejdziesz w g****o to nikt z forum potem ci nie pomoże.

Zarówno w przypadku RP buga jak i drophacka nie ma żadnych konsekwencji jeśli używa się głowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...