Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogarnacie? xd

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż takiego konta nigdy w życiu za taką kwotę nie sprzeda. Brak jakiegokolwiek skina pax nonsens. Typek z d1, wszystkie skiny pax sprzedawał konto z 350~ skinów za 1k $ jednak nikt nie chciał kupić i zmniejszył cenę do 700 :P.

GL dla tego allegrowicza, i po co tyle hajsu w to wydawał? lol

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie mówcie mi, że Wy w to wierzycie. Dobry żart, ale to niemożliwe. Nie mając Paxów, posiada wszystkie skiny? Jasne. Do tego żadnego screena oprócz tego z elophant, gdzie pokazywane są skiny i ich wartość. Nawet nie ma dywizji, ss z profilu. Nigdy w życiu bym tyle hajsu na takie konto nie dał :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Cóż takiego konta nigdy w życiu za taką kwotę nie sprzeda. Brak jakiegokolwiek skina pax nonsens. Typek z d1, wszystkie skiny pax sprzedawał konto z 350~ skinów za 1k $ jednak nikt nie chciał kupić i zmniejszył cenę do 700 :P.

GL dla tego allegrowicza, i po co tyle hajsu w to wydawał? lol

W sumie fakt. Tyle hajsu wydał, to czemu nie kupił skina pax? Teraz już raczej nie kupi go :D.

Opublikowano

A może to konto na PBE xD

Na PBE nie ma Legendarnych i Unikalnych skinów. To jest po prostu zwykłe konto w Brązie albo Silverze z dwom/trzema skinami. 

ezgif-com-effects.gif

Pasjonat
Opublikowano

1. Da się mieć wszystkie skiny/champy- wystarczy zakfalifikować się do LCSów :D wszyscy dostają na main konta wszystko. Lub na systemie refflinków 1.0 zrobić 1000- wtedy też było odblokowanie wszystkiego z gry.

Ale coś mi tu śmierdzi fejkiem

7. PRAWIE 50  DODATKOWYCH SUMMONER IKONEK: wśród nich większość unikalnych których nie można kupić, z różnych eventów z ostatnich 3 lat.

Pierwsze nie customowe avatary weszły na halloween w tamtym roku.(No nie licząc rammusa za beta testy, ale to nie "eventy")

.

Opublikowano

hmm, nic po za skinami nie napisane

czuję fake, jeśli to prawda to i tak bym nie kupił. 3.5tysia na konto... już lepiej gitarę sygnowaną ^^

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ale jaja;p ja tam nie wierze sam wydałem  500zł .. ale żeby 3500 za konto? juz wole nowego PC;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...