Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupić takie konto?

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za 400zł

"

Witam, mam do zaoferowania konto w kultowej grze League of Legends. Konto to znajduje się na serwerze Europe Nordic/East, obecnie świeżo co wbita platyna (nie rozegrana żadna gra w tej lidze zostawiam tą przyjemność nowemu nabywcy). Konto posiada wszystkie championy dostępne w grze plus IP na kolejną postać jaka się ukaże (7800IP) dodatkowo posiada aż 95 skinów w tym bardzo unikatowe jak Championship Riven warty ok.200$,Pulsefire Ezrael 3200RP, Spirit Guard Udyr 3200RP i wiele innych (wszystkie skiny są zaprezentowane na zdjęciach). Jeśli chodzi o runy to posiada praktycznie wszystkie grywalne kombinacje i aż 20 stron run czyli maksimum dostępne więc nie będziesz miał problemu z doborem run pod danego championa czy pozycje. Konto posiada unikatowe awatary nie do zdobycia na dzisiejszy dzień i pewnie już wcale. " 

Opublikowano

Report leci, to nie dział do handlu

Nie zesraj się i przeczytaj uważnie tytuł tematu. Ja się tutaj pytam czy warto kupić to konto.. a daje tylko opis jego z allegro lol.

Dlatego tekst dałem w " ... " człowieku myślący inaczej (by cie nie obrazić).

Opublikowano

Kupujesz konto dla jednego skina? Nie warto, zapłacisz o wiele wiele mniej za podobne konto ale bez skina do riven

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja to bym powiedział żebyś sobie kupił unrankeda ze skinami bo i taniej wyjdzie i nie bd zaśmiecał platyny chociaż tam i tak jest za dużo boostów . Ogólnie jeżeli chodzi o konto to w sumie fajne ze względu na runy i to że jest 20 stron.

BUMP

Opublikowano

Skoro tego konta nie polecacie, to może polecicie jakąś inna aukcje? ;d 

Oraz czy taka osoba może sobie przypomnieć hasło? co musi mi Podać abym to ja stał się posiadaczem konta? 

Opublikowano

A to czemu? nie oplaca się skoro jest ten skin który jest dużo więcej wart niż same konto? 

bo moze je w kazdym momencie zbanowac/ odzyskac dane

Skoro tego konta nie polecacie, to może polecicie jakąś inna aukcje? ;d 

Oraz czy taka osoba może sobie przypomnieć hasło? co musi mi Podać abym to ja stał się posiadaczem konta? 

ip z ktorego zalozono konto lub na ktorym ostatnio gral, data urodzenia podana przy rejestracji konta, ostatnie transakcje (kody psc czy paypal czy przelewy), kupioni championi ostatnio itp

nie oplaca sie kupywac zadnych kont bo to ryzyko

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...