Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] jungler

Rhide

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, powiedzcie mi jacy junglerzy są w mecie spowodu tego, ze są dobrymi championami, a nie op do czasu aż znerfią? Np. teraz przyjemnie mi się nakurwia udyrem, jest dobry, ale nie op, wiec jest mala sznsa, ze go znerfią. Jacy championi są pod tym względem podobni? tak do 4800. myslalem nad shaco.

A i jakis dmg ma robic, nie koniecznie tak wi9elki jak master yi, ale taki jak warwick, czy udyr i będzie ok

XrgAYyk.png

Opublikowano

Soraka bo leczy.

A tak serio to myśle że Nocturne.Zawsze miał dobre gangi. Do tego dobry AD i AS.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Soraka bo leczy.

A tak serio to myśle że Nocturne.Zawsze miał dobre gangi. Do tego dobry AD i AS.

Nocturne mam, rzeczywiście fajny. Boli mnie troche jednak ten nerf flary

XrgAYyk.png

Opublikowano

J4

+doskok

+podrzucenie

+shield dający armor i mresy

+slow

+dobry dmg na Q

+świetne ulti do TF

+dobre ganki

+dobry inicjator

+mobilny

+escape

Opublikowano

Siema, powiedzcie mi jacy junglerzy są w mecie spowodu tego, ze są dobrymi championami, a nie op do czasu aż znerfią? Np. teraz przyjemnie mi się nakurwia udyrem, jest dobry, ale nie op, wiec jest mala sznsa, ze go znerfią. Jacy championi są pod tym względem podobni? tak do 4800. myslalem nad shaco.

A i jakis dmg ma robic, nie koniecznie tak wi9elki jak master yi, ale taki jak warwick, czy udyr i będzie ok

Jak lubisz postacie z DMG w jungli to polecam:

• Jarvan
  • Lee Sin
  • Elise
  • Evelyn
  • Nocturne
  • Xin Zhao
  • Shyvana

Tylko elise,eve,lee dostaną nerfa w nastepnym patchu więc to już zależy od Ciebie.

Wydaje mi się że jarvan będzie odpowiedni. Bardzo dobre early, jungla nawet ok, świetne ulti które dobrze działa np. z orianną, dobra pasywka której siła rośnie w late game. 

Best Toperino 

Kappa

Opublikowano

Jak lubisz postacie z DMG w jungli to polecam:

• Jarvan
  • Lee Sin
  • Elise
  • Evelyn
  • Nocturne
  • Xin Zhao
  • Shyvana

Tylko elise,eve,lee dostaną nerfa w nastepnym patchu więc to już zależy od Ciebie.

Wydaje mi się że jarvan będzie odpowiedni. Bardzo dobre early, jungla nawet ok, świetne ulti które dobrze działa np. z orianną, dobra pasywka której siła rośnie w late game. 

Wykreślmy te co dostaną nerfa, podkreślmy te co posiadam

• Jarvan
  • Lee Sin
  • Elise
  • Evelyn
  • Nocturne
  • Xin zhao
  • Shyvana

Czyli został mi jarvan albo shyvana. Chyba się skuszę na Jarvana

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...