Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20lvl sura i loch małp

Koder1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam 20 lvl sura WP i postanowiłem podropić medale konne w łatwym lochu i tu niespodzianka .. Nie daję rady 2 grupom tych małp .. Mam eq +5\6 co mam jeszcze zrobic .

Opublikowano

tak jak kolega @VSVP  itemki na pż Czarowane na M1 + i dasz rade :P przynajmniej tak myśle :P

Opublikowano

Tak tylko skad wziasc te itemki na pż ..

Na 20 lvl masz szkate z bonami to do zbrojki wkaładaj, jednak ja polecam zrobic woja body (20 lvl łatwo wbić, a body do dropu na low lvl sprawuje się najlepiej).

Mozesz wbić 30 lvl i zarabiać na łowieniu.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Na 20 lvl masz szkate z bonami to do zbrojki wkaładaj, jednak ja polecam zrobic woja body (20 lvl łatwo wbić, a body do dropu na low lvl sprawuje się najlepiej).

Mozesz wbić 30 lvl i zarabiać na łowieniu.

Niech to szlak tyle expienia tą głupią surą ...

edit

To do dropu , expienia najlepiej bodym idzie ?

Opublikowano

Niech to szlak tyle expienia tą głupią surą ...

edit

To do dropu , expienia najlepiej bodym idzie ?

Może i na mniejszym lvlu bodym, ale potem moim zdaniem sura wp sprawdza się lepiej. Szczególnie metki. Zresztą surą też wygodniej się expi i ma tańsze ku (z reguły).

Dlatego ja Ci nie polecam przerzucać się na bodego.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Może i na mniejszym lvlu bodym, ale potem moim zdaniem sura wp sprawdza się lepiej. Szczególnie metki. Zresztą surą też wygodniej się expi i ma tańsze ku (z reguły).

Dlatego ja Ci nie polecam przerzucać się na bodego.

Ja też nie polecałem, pisałem tylko, żeby zrobił dropa. Sura wp, gdy ma już full int  i ogarnięte skille to jest 100x lepszy w dropie/expie od bodziaka.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Właśnie jestem w trakcie expienia woja bodego do dropa :D Jakieś wskazówki żebym nie popełnił jakiegoś błędu na nim ??

Opublikowano

Staty: 2 sił 1wit

Skille: Aura>berek

Na dropka oczywiście ;)

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Myślę ,że warto czarowane na m1 wbić o ile nie masz, broń na 15 lvl + 9 sobie zrobić i ewentualnie wbić kd potwora i defa - wtedy powineneś dawać radę, ewentualnie jak masz jakieś kolczyki/tarcze niskolevelową z intem to warto dać na sure, a jeśli wszystko to zawiedzie to stwórz mentala - proste:).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...