Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry co op

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Borderlands 1 i 2. Sam ide teraz do empiku kupić 1 czesc, bo kolega gra. Fajne jest tez to, ze na necie są jakies spolszczenia do tych gier. 

Ewentualnei l4d2. Tez fajne, ale ciagle te same mapy i brak znajomych w tej grze mnie odpychaja od niej.

No chyba,z e gracze robią jakieś mapy, a ja o tym nie wiem xD

XrgAYyk.png

Opublikowano

To napiszę Ci w to, co ja grałem i co mi się spodobało:

- Borderlands GOTY pierwsza i druga część ([będę pisał jak o jednej grze] - Jedna z najlepszych gier w jakie przyszło mi zagrać w co opie. Fabula jest dobra, ale co ważniejsze, świetna grywalność i rozgrywka, jak i dobry humor w grze, szczególnie w niektórych DLC. Spora różnorodność map, przeciwników, broni jak i całego ekwipunku, polecam wam to w szczególności)

- Dead Island (fabuła kiepska, gra dość krótka idąc główną linią fabularną, pod koniec łapie monotonia)

- Dead Island Riptide (to samo co wyżej)

- Dead Space 3 (fabuła dosyć dobra, grywalność także, na najwyższym poziomie trzeba być dobrze zgranym, każdy ruch sporo zmienia, polecam też Aweakned, DLC. Ogółem dobra gra)

- Divinity Grzech Pierworodny - (co tu dużo gadać, świetna gierka z turowym systemie walki, ma trochę wad ale to można jej wybaczyć poprzez wyborną fabułę)

- Dungeon Siege 3 (bardzo dobra gra hack'n slash w klimatach fantasy, świetna gra z dobrą fabułą jak i świetną grywalnością. Pomimo ogrania jej kilkukrotnie nie znudziła mi się, jest też DLC Treasures of the Sun)

- Far Cry 3 (nie udało mi się ograć tego "oficjalnie" poprzez pewne problemy z moim kluczem gry, dlatego ograłem tylko z godzinkę co opa na koncie znajomego i nawet dobrze się prezentowało)

- Left 4 Dead 2 (przetrwanie w świecie zombie. Dobre, jeśli lubicie klimaty zombie w liczbie setek jednocześnie na ekranie)

- Lord of The Rings War in the North (gra jest świetna, niestety nie skończyliśmy jej z jednego powodu, dosyć poważnego. Gra ma wbudowanego vo-ip'a, którego nie idzie wyłączyć ani wyciszyć [jedyna opcja to wyciszenie całej gry])

- Mass Effect 3 (co prawda nie ma tu co opa jeśli chodzi o fabularną rozgrywkę, jest to tryb fal dla 4 osób, ale można grać we 2. Na kilkanaście godzin ok. Wymaksowanie wszystkiego trwa bardzo długo i później robi się monotonnie)

- Mortal Kombat Komplete Edition (bardziej na rozluźnienie i na grę na jednym komputerze. Dlaczego? Problemy z grą poprzez sieć, zarówno przez połączenie przez steam jak i tunngle/hamachi. Taka gra. 1 runda i wywala)

- Painkiller Hell & Damnation (odświeżona wersja starego dobrego painkillera, świetnie się gra, tylko często po misji rozłącza)

- Resident Evil 6 oraz Revelations (dobre gry, nawet dobra rozgrywka, można się sporo pośmiać w niektórych momentach jak... nie spoileruje, zagrajcie i się przekonajcie, dobre gierki)

- Saints Row III/IV (Można się sporo pobawić, dobra rozgrywka, ale po jakimś czasie trochę przynudza, pomimo klimatu tej gry)

- Sniper Elite V2 - (niedługi co op, bo ze znajomym z failami, jego przerwami na papierosa i wizytą kuriera skończyliśmy w 3h 11m, ale nie było tak źle)

- Splinter Cell Blacklist  )świetna gra skradankowa, bardzo dobrze zrobiona, bardzo dużo zależy od współpracy i komunikacji)

- The Darkness II (nie zdążyłem ograć do końca, ale też nie jest to zła gra, taki średniaczek :D )

- The Incredible Adventures of Van Helsing (też jej nie skończyłem, ale grało się nawet przyjemnie)

To chyba będzie na tyle, więcej póki co nie mogę sobie przypomnieć, ale jak coś to dopiszę do listy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...