Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE BANY OD EA

polak23123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczace fify 14 jak wchodze na UT to pisze mi: nawiazywanie do fifa 14 ut nie powiodlo sie zostaniesz przekierowany do menu glownego.. Nie wiem o co chodzi w ogole..  czy cos takiego -,-Czy to jest ban? Jezeli tak to na ile jest ten ban? !

Opublikowano

Serwery EA są chwilowo niedostępne, pewnie coś robią... w Fifie World w "Sezony Online" też sie obecnie nie da...

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

JEST A JA MYSLALEM ZE MMNIE ZBANOWALI!!!!!!!!!! JEST DZIEKI WAM ZA ODPOWIEDZ NIEWIEM CO BYM ZREOBIL MAM TAM 8 SKLADOWE JEST!!!! a jeszcze co wam pisze jak wchodzicie?

Opublikowano

Boże... ludzie!

BAN - np. "Twoje konto zostało zablokowane/wykluczone z rozgrywek Ultimate Team"
A że serwery chwilowo niedostępne czy coś tego typu to po prostu efekt "pracy" EA :)

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

A bana da się ściągnąć jakoś, czy jest permanentny? 

Kiedyś był temat o tym, aby pisać do nich na livechat zeby zmienili ci e-mail i robisz tak cały czas, aż natrafisz na kogoś nie doświadczonego co ci zmieni e-mail i ban zejdzie.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Trzeba tylko na to poświęcić jakiś dzień.

Na skontaktowanie się z konsultantem czeka się przeważnie 30min, a nie każdy przeniesie konto na inny e-mail.

Często też trafi się na tego samego.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...