Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy od skryptu oraz od umiejętności gracza(bolowe). Jednak jest to jeden z lepszych miderów w Ameryce dlatego:

bjerg>bol

oczywiście nie zawsze.

@Anonymous xD s

f1a327ea2f.png

Opublikowano

raczej przezwyciężył by bola ;/ 

jedynie exploidy mogłyby go pokonać 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Zależy jakiego skrypta używa, bez exploitow ciężej by było ale zawsze bot będzie lepszy od gracza, macie Vip skrypta na talona który używa całego kombo i itemów w mniej jak 0.5 sek taki biergsen nawet by nie zauwarzył kiedy go szlak trafił ;P
Bol>Gracz

MEGUSTA

Opublikowano

Bjergsen by ograł i to na luzie. Skrypt ciąglę działa w sposob jednostajny a człowiek potrafi improwizować czego żaden skrypt nie potrafi.

Opublikowano

Bjergsen by ograł ? XDDDD

Ciekawe jakim cudem..

EzEvade, żadnym skillshotem by Cię nie dotknał.

Xerath, rozjebałbyś go na odległość, nic by nie mógł zrobić..

Powiedz mi w jaki sposób miałby wygrać ?

QUhIR7.png

Opublikowano

Bjergsen by ograł ? XDDDD

Ciekawe jakim cudem..

EzEvade, żadnym skillshotem by Cię nie dotknał.

Xerath, rozjebałbyś go na odległość, nic by nie mógł zrobić..

Powiedz mi w jaki sposób miałby wygrać ?

Wskaż mi w takim razie graczy załóżmy top10 west którzy używają tylko BoLa. Jeśli Bjergsen nie mógłby podejść do Ciebie to każdy inny mid laner miałby ten sam problem co z automatu wyklucza mid z gry :)

Opublikowano

Dobry gracz( nie mówię o silverach, itp ) > bol

Tyle mam do powiedzenia a co do bjergsena to chyba oczywiste że by wygrał. Jeden z lepszych na NA.

Best Toperino 

Kappa

Opublikowano

Dobry gracz( nie mówię o silverach, itp ) > bol

Tyle mam do powiedzenia a co do bjergsena to chyba oczywiste że by wygrał. Jeden z lepszych na NA.

Jeśli dobry gracz (nie mówisz o silverach itp.) to czemu większość użytkowników BoL'a siedzi w diamondzie?
Opublikowano

Jeśli dobry gracz (nie mówisz o silverach itp.) to czemu większość użytkowników BoL'a siedzi w diamondzie?

w silverze goldzie i platynkach *

Opublikowano

w silverze goldzie i platynkach *

On mówi o użytkownikach BoL'a posiadających brain.lua, a nie debilach w większości z mpcforum.

QUhIR7.png

Opublikowano

Jest sporo scenariuszy, wszystko zależy od picków czy sytuacji. Przyjmując, że gracz z bolem to jakiś D1 z mózgiem, a nie gówniak z golda do tego z Evadeee/Ezvade, a Bjergsen grałby na czymś zależnym od skillshotów (Xerath/Lux/Ahri) to nie ważne czy Bjergsen czy Faker, żaden nie mógłby nic zrobić w takiej sytuacji. Z drugiej strony gracze z competitive mają na tyle móżgu, że ogarnęliby co i jak i nie wchodziliby w trejdy tylko farmili (co pewnie robiliby i tak lepiej niż niejeden gracz na bolu). Gorzej jakby grał melee midem, a bolowiec miałby Syndrę/Xeratha wtedy mógłby nawet ograć albo przynajmniej mocno zoutfarmić Bjergsena. Tak by to przynajmniej wyglądało na solq, bo jednak w przypadku teamówek to nawet zlepka 5 największych bolowców z D1/challengera nie ogarnęłaby pewnie słabszych teamów z LCS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...