Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryze the Rogue Mage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie  co do Tego skryptu Czym sie rozni harras Key od Combo Key ? I czy jak ustawie na Ten sam przycisk np na space harras i combo to źle ??

Opublikowano

Harass wykonuje przykładowo samo q+e lub q+w nie wiem, nie mam jak tego sprawdzic ale nie używa ulti full comba etc.

Opublikowano

Źle robisz.

Harass to harass czyli po prostu obijasz przeciwnika a combo to go combujesz aby zabić ( zadać jak najwięcej dmg )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

combo = chcesz zabić

harras = chcesz obić skillami

jeżeli ustawisz na jeden przycisk to źle

----------------------------------
01 - Operating System

0101 - Operating System         : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
0102 - Language                     : Polish (Regional Setting: Polish)
0103 - BIOS                             : Award Modular BIOS v6.00PG
0104 - Processor                     : Intel® Core2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
0105 - Memory                         : 3072MB RAM
0106 - Available OS Memory   : 3070MB RAM
0107 - Page File                      : 2580MB used, 3559MB available
0108 - Windows Dir                 : E:\Windows
0109 - DirectX Version            : DirectX 11
0110 - DX Setup Parameters   : Not found
0111 - User DPI Setting           : Using System DPI
0112 - System DPI Setting       : 96 DPI (100 percent)
0113 - DWM DPI Scaling         : Disabled
0114 - DxDiag Version             : 6.01.7601.17514

76561198045525575.png
Opublikowano

Dzięki panowie ;)

A jak sie ustawia żeby nie szedl tam gdzie jest kursor myszli Tylko jak ja przycine ? Bo już sie przyzwyczaiłem i będzie lepiej chyba ;d

Opublikowano

słaby skrypt strasznie .......... jak wciskasz spacje to nawet sie nei da minionów bić a jak na farmienie to tylko farmi a farma w 10 minucie to 30 ale gówno zepsulem rnakeda ..

Opublikowano

słaby skrypt strasznie .......... jak wciskasz spacje to nawet sie nei da minionów bić a jak na farmienie to tylko farmi a farma w 10 minucie to 30 ale gówno zepsulem rnakeda ..

bo jesteś głupi, lol

skrypt ma 6000 unikalnych uruchomień, ok. 300 każdego dnia a Ty mówisz, że gówno

nie pozdrawiam

Opublikowano

bo jesteś głupi, lol

skrypt ma 6000 unikalnych uruchomień, ok. 300 każdego dnia a Ty mówisz, że gówno

nie pozdrawiam

Najgroszy skrypt jaki kiedy widziałem bez sensu chłopie ... podczas combo nawet nie możesz uderzyć z hita gdy jest coldown do tego farmi  źle , nie polecam nikomu tego gówna pozdrawiam nawet nie atakuja zza plecow ..

Opublikowano

polecam wbudowany skrypt [sbtw]ryze

01 - Operating System

0101 - Operating System         : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.140303-2144)
0102 - Language                     : Polish (Regional Setting: Polish)
0103 - BIOS                             : Award Modular BIOS v6.00PG
0104 - Processor                     : Intel® Core2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
0105 - Memory                         : 3072MB RAM
0106 - Available OS Memory   : 3070MB RAM
0107 - Page File                      : 2580MB used, 3559MB available
0108 - Windows Dir                 : E:\Windows
0109 - DirectX Version            : DirectX 11
0110 - DX Setup Parameters   : Not found
0111 - User DPI Setting           : Using System DPI
0112 - System DPI Setting       : 96 DPI (100 percent)
0113 - DWM DPI Scaling         : Disabled
0114 - DxDiag Version             : 6.01.7601.17514

76561198045525575.png
Opublikowano

polecam wbudowany skrypt [sbtw]ryze

Racja ten jest najlepszy , jakby dodali żeby troszke robił combo szybciej i wogóle do tego walił z auto ataków w gościa to by było pros , pewnie da sie ulepszyć ;) 

Wogóle żeby był taki skrypt że jak ktoś podejdzie dostanie combo a takto psotać sama ciągle farmi i może się poruszać gdy ja pozwole naprzykład i farmi farmi a jak ktoś podejdzie to odrazu dsotanie ;) +

Opublikowano

Najgroszy skrypt jaki kiedy widziałem bez sensu chłopie ... podczas combo nawet nie możesz uderzyć z hita gdy jest coldown do tego farmi  źle , nie polecam nikomu tego gówna pozdrawiam nawet nie atakuja zza plecow ..

kup vipa do exploitu, lol. to zaznacz use aa in combo, beka.

pozdrowienia z diamentu 2 na europa północ-wschód

A7wzFCJ.jpg

wbite na tym ryze + mojej ahri

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngkotulewicz

Skrypt zawiera opcję combo + AA czyli = skill - AA - skill -AA - skill - AA - skill - AA bo chyba o to Ci chodziło.

Jeżeli jesteś zbyt głupi, by ustawić prawidłowo skrypt to nawet się za to nie bierz. 

QUhIR7.png

Opublikowano

K***a koleś, bo jak się trzyma spacje to postać automatycznie atakuje przeciwnika, więc nie możesz atakować minionów... Rozumiesz to niedorozwoju? Jeżeli chcesz AA w combo to zaznaczasz "Use AA in Combo". Słaba farma? Achh nie wiedziałem, że na SOW się słabo farmi imho jest to najlepszy darmowy orbawalker, więc albo nie umiesz używać, albo masz jakiś błąd. Skrypt pomimo braku exploitów jest aktualnie najlepszym skryptem do ryze. Zresztą, nie wiem czy wiesz, ale dyskutując z @Marcoly dyskutujesz z twórcą skryptu. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

K***a koleś, bo jak się trzyma spacje to postać automatycznie atakuje przeciwnika, więc nie możesz atakować minionów... Rozumiesz to niedorozwoju? Jeżeli chcesz AA w combo to zaznaczasz "Use AA in Combo". Słaba farma? Achh nie wiedziałem, że na SOW się słabo farmi imho jest to najlepszy darmowy orbawalker, więc albo nie umiesz używać, albo masz jakiś błąd. Skrypt pomimo braku exploitów jest aktualnie najlepszym skryptem do ryze. Zresztą, nie wiem czy wiesz, ale dyskutując z @Marcoly dyskutujesz z twórcą skryptu. 

Śmiech na sali hahaha

Niby to jest hack który wszystko robi za mnie więc *ŹLE UŻYWAM* ;]

Albo tylko niedorozwojy musza mieć skrypt żeby postać za nich chodziła bo ktos nie umie ; ) HEHE

kup vipa do exploitu, lol. to zaznacz use aa in combo, beka.

pozdrowienia z diamentu 2 na europa północ-wschód

331211406640855817206.jpg

wbite na tym ryze + mojej ahri

NArazie nie posiadam vip'a ale co niby doda ten vip do tego skryptu bo chyba jestem daleko od tego co  gadasz ?

Opublikowano

Bo go źle używasz. Nie wiesz co to orbwalking więc wyjdź.

Orbwalking jest to takie coś co ustawiam w menu np pod jaką litera chce żeby atakowało najbliższe miniony postacie , ale twój skrypt jest na tyle zbugowany  , że kiedy  trzymam spacje czyli kiedy wyrzuca combo w pół sekundy czy w 000000,00001  sekundy nawet to nie autohituje , dodatkowo nie farmi w tym czasie  , dopracuj go proszę ;( 

Opublikowano

Orbwalking jest to takie coś co ustawiam w menu np pod jaką litera chce żeby atakowało najbliższe miniony postacie , ale twój skrypt jest na tyle zbugowany  , że kiedy  trzymam spacje czyli kiedy wyrzuca combo w pół sekundy czy w 000000,00001  sekundy nawet to nie autohituje , dodatkowo nie farmi w tym czasie  , dopracuj go proszę ;( 

ORBWALKING TO NIE JEST TAKIE COŚ CO USTAWIASZ W MENU.

combo to combo, harass to harass polaczku. jak chcesz combo i farme w tym czasie to trzymasz PRZYCISK C.

Opublikowano

combo to combo, harass to harass polaczku. jak chcesz combo i farme w tym czasie to trzymasz PRZYCISK C.

To sobie bedę musiał przestawić   , żeby nie pokazywało mi menu okienka postaci ; )

Nagram ci film i zobaczymy hehe  ;)

Opublikowano

Koleś ustaw "Use AA in Combo" 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Wyłącze SBTW i twojego skrypta załączam i wszystko ustawie i ostrzegam że jak przegram to nie podaruje twojemu mózgowi jak i skrypcie a jeżeli okaże się , że ten skrypt robi to czego  żaden skrypt nie byłby w stanie zrobić to doładuje ci paysafcard 20zł przez co doąłdujeszs sobie vipa na 1 msc ...

Pozdrawiam   lipy nie ma 

Opublikowano

Wyłącze SBTW i twojego skrypta załączam i wszystko ustawie i ostrzegam że jak przegram to nie podaruje twojemu mózgowi jak i skrypcie a jeżeli okaże się , że ten skrypt robi to czego  żaden skrypt nie byłby w stanie zrobić to doładuje ci paysafcard 20zł przez co doąłdujeszs sobie vipa na 1 msc ...

Pozdrawiam   lipy nie ma 

Na c**j mi vip? Nie kupuje bo nie gram w lige, lol. Wbijam c**j w te ostrzeżenia, tylko ty masz problemy. Statystyki mówią co innego.

CXWyY6h.png

^poprzednie dni zostały na starej wersji bol trackera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...