Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka w Combacie

-ButcherFX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć kupiłem wczoraj myszke a4tech bloody v8m i jestem po back'u i nie umiem na niej grac sie wkurwiam i udowadniam sobie że zakup był zły niewiem naucze sie na niej grac i czy to kwestia przezwyczajenia wcześniej grałem na małej myszce

Opublikowano

To raczej kwestia przyzwyczajenia. Ja ostatnio kupiłem bloody v7 i przesiadając się z jakiejś starej myszki widać dużą różnicę. Chociażby czułość jest o wiele większa. Po prostu musisz nauczyć się nią grać. ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Tak samo przesiadka z cqb na giete. Pare elimek zagrasz i bedziesz ogarnial.

Opublikowano

Ale porownane xD

Co do tematu , zmniejsz sobie czulosc myszki w grze , albo zwieksz.Dopasujdo swoich upodoban.Mozesz to robic w grze kwadratowym nawiasem [-zmniejsza ]-zwieksza

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Spróbuj też w ustawieniach v7 zmienić tzw. polling rate i lepiej do tej myszki zakup podkładkę.

A tak ogólnie masz racje że to zły zakup, sam mam ją w szufladzie i żałuję, ta myszka jest bardziej do mmo a nie strzelanek.

minuta 18:30: Daj częstotliwość 129Hz i DPI ustaw na 800.

EDIT: A właśnie z tego co pamiętam w programie od bloodyv7 jest opcja zmienienia ustawienia sensora pod względem działania w fps, mmorpg, office jakieś tam duperele..

Chyba w zakładce GUARD, możesz sobie sprawdzić które ustawienie jest najlepsze.

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...