Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lenek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem w grze z plynnoscia chodzi o to ze gdy np sie respie to jest krotka scinka potem ide kawalek jest ok i potem gdy przeciwnik sie do mnie zbliza jest lag i odcina nie wiem czym jest to spowodowane w grze mam wszystko na najnizszych ustawieniach jakies sugestie ? ogolnie gram w rozne FPS i np w codzie nie mam takiego czegos 

proc- amd phentom II x2 550 3.10 ghz

ram- 3gb

graf- navidia geforce 9500 gt

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

Wyczyść całkiem komputer najlepiej cclanerem, pousuwaj wszystkie zbędne programy, wyłączaj także podczas grania aplikacje typu GG,Skype itp.

Opublikowano

Jest jeszcze sposób gdy włączasz grę wciśnij ALT+CTRL+DEL a następnie kliknij w procesy i ustaw priorytet na wysoki powinno to pomóc, lub zostaje wyczyścić komputer w środku z kurzu i innego typu rzeczy :D.

Opublikowano

czyszczony 2 tyg temu ale zobacze to z porcesami i dam edita :)))

#Edit

no to zrobilem tak jak mowiles dalem na wysoki i nadal to samo. Mam to od wczoraj gdzies od rana i albo sie nie przyjrzałem albo wtedy jeszcze tak nie scinalo. Jakies pomoce jeszcze ?

#Editx2

/// 222 post!

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

Z twojego opisu wygląda na to, że masz duże skoki pingu w grze, bo takie lagi są spowodowane zbyt dużym pingiem.

Jaki masz ping w grze?

Opublikowano

ogolnie w grze mam 2/3 kreski   Dl mam 7mb/s   up ok 3mb/s ale nie wydaje mi sie to ze to jest spowodowane lagiem po respawnie i potem gdy przeciwnik sie zbliza do mnie...  bo ogolnie lagow nie mam tylko gdy sie zrespie i gdy przyceluje na przeciwnika dodam ze gralem dzis na hangarze (tak ta mapa sie chyyba nazywa) i mialem tylko laga gdy sie odradzalem a potem juz nic.

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

#Edit Ogolnie zle to sformułowałem, chodzilo mi o spadki fps a ja napisalem lagi no wiem, ale chodzi o spadki fps przy spawnie oraz gdy sie przeciwnik zbliża :)

7ad21c238ec2b.png

Opublikowano

Niestety pomóc ci nie mogę, również borykam się z tym problemem tylko że on u mnie występuję również w kilku innych grach. Podczas gry nie doświadczasz bugów graficznych ? np. rozciągnięte krzaki na całą mapę.

W Cod nie mam tego problemu lecz gdy zacznę celować to ze stałych 60 fps spada do stałych 30. Jak ktoś zna wytłumaczenie tego to proszę zamieścić je poniżej

Oczywiście podam moją spec kompa

E7300

GA-G31-S2L

r7 260x

4gb

coolermaster 450w

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...