Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy gold?

Arusa1286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, witam na fejsaczu w sponsorowanych wyskoczyl mi darmowy gold do wota 2250 gold. Czy to działa? Nie mam pojęcia ludzie sobie chwala. A na czym to polega, polega na weryfikacji SMS oto link : xxx Potwierdzamy SMS, po czym wysylamy stop punkt na numer 60565 (tak pisze w regulaminie) Nie próbowałem tego robić, czekam na waszą opinie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z komentarzy wynika, że wszystko działa kodzik dochodzi etc. Ale w sumie nie ma nic za darmo, taka ilość na pewno nie ;# ale może ktoś się skusi i da dowody, ja mam abonament to nie ryzykuje :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z komentarzy wynika, że wszystko działa kodzik dochodzi etc. Ale w sumie nie ma nic za darmo, taka ilość na pewno nie ;# ale może ktoś się skusi i da dowody, ja mam abonament to nie ryzykuje :D

Komentarze to zapewne multikonta. Sposoby z sms'em z obcych stron nie działają także odpuść. 

Opublikowano

Takie coś i zapamiętaj to:

KAŻDA STRONA, GDZIE DO ODEBRANIA CZEGOŚ, OBEJRZENIA ITP TRZEBA PODAĆ NUMER TELEFONU TO OSZUSTWO!

KAŻDA STRONA, GDZIE WYPEŁNIAMY "ANKIETĘ" TO RÓWNIEŻ OSZUSTWO

JEŻELI SZUKASZ CZEGOŚ POPULARNEGO W GOOGLE I TEGO NIE MA NA PIERWSZEJ STRONIE I YOUTUBE (NP. HACK NASZA KLASA EUROGĄBKI xD) I ZNAJDZIESZ TO GDZIEŚ W GŁĘBI INTERNETU TO KOLEJNE OSZUSTWO

Niestety dużo osób daje się na to nabierać ;(

Opublikowano

Jest to zwykły scam i wyudzenie pieniędzy. Jedynym sposobem na darmowy gold to strona Do Gry.

Opublikowano

Jaki problem stworzyć multi konta na FB i dodać komentarze? 

Masz abonament i codziennie będzie przychodził jakiś syf SMS'em zabierając Ci z konta 6zł.

Jedyny zaufany gold - strona WoT'a + D***y.

Opublikowano

Lub esl d;

Do esla trzeba mieć dużo skilla, czasu, cierpliwości i wiedzy. Ciężko stamtąd zebrać golda.

Opublikowano

Do esla trzeba mieć dużo skilla, czasu, cierpliwości i wiedzy. Ciężko stamtąd zebrać golda.

Łatwo

Opublikowano

Łatwo

Ty masz więcej szczęścia niż WN, to dla Ciebie łatwo. Taki pomidorek Juri miałby z tym problem ;<

Opublikowano

Jak trafisz na idiotów to nic nie zrobisz, campa przez całą bitwę ..

@DaveeK wie coś o tym.

Demonriper pros xD

@Juri. ty cały czas się chwalisz, że masz tam fioletowe staty, a teraz patrze rec to słabo ;c

W 7 vs 7 łatwo o golda.

I teraz randomowa osoba o przeciętnych umiejętnościach znajdzie 6 przyjaciół do gry esl? Za dużo roboty.

Opublikowano

I teraz randomowa osoba o przeciętnych umiejętnościach znajdzie 6 przyjaciół do gry esl? Za dużo roboty.

Nie, wystarczy napisać do ludzi z Heavy Cup'a czy są chętny do założenia drużyny i myślę, że większość, by się zgodziła. :)

Opublikowano

Nie, wystarczy napisać do ludzi z Heavy Cup'a czy są chętny do założenia drużyny i myślę, że większość, by się zgodziła. :)

Poważniejsze drużyny nie wezmą randomowych ludzi.

Musiałby trochę pograć.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jest to zwykły scam i wyudzenie pieniędzy. Jedynym sposobem na darmowy gold to strona Do Gry.

Była jeszcze jedna stronka tylko po angielsku i płatne ankiety + starter z orange :)

Jest jeszcze stronka alienware ale tam rzadko coś jest .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...