Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa klasa skinów

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riot zaczął właśnie rozważać wprowadzenie nowej klasy skinów. Zgodnei z ankietami pojawiającymi się przywoływaczom skiny zmieniające jedynie kolor postaci miałyby stać się dostępne za obniżoną cenę. Jako nieoficjalna informacja krąży ich prawdopodobna cena – 390 RP. Sprawdźcie jak Riot prezentuje nową opcję graczom:

Yr20i4f.png?1

Nie będą to skiny,ale za 390RP będziemy mogli na przykład zrobić sobie różowego dariusa itd. :)

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

ciekawie :D
tylko nie mogę sobie wyobrazić np. sejuani jadącej na różowym dziku xD
eee to lipa ;-;
tak to bym był pierwszy w kupowaniu tego xD

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Tu chyba chodzi tylko o kolorowanie,zbroju/ubioru.Osoby towarzyszącej np.w przypadku sejuani,dzika nie będzie się dało - wyglądało by to idiotycznie.

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Za dużo RP? 390 RP to dobra cena,a ten lucian na ss wygląda z*********e,a nie tylko jeden kolor można stosować.Zauważ,że ten lucian ma na sobie kilka odcieni niebieskiego...

Można mu pewnie nawet włosy pomalować ;D 

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Oni wprowadzili to już dawno teraz tylko chcą zmniejszyć cenę.

Wystarczy zauważyć że część skinów różni się tylko kilkoma kolorami..

Hejo

Opublikowano

Zaj*bisty pomysł. Nabywam RP z miejsca jak to zrobią. 390 drogo tylko troche.... jak na samo pomalowanie. Do niektórych postaci nie ma wielkiego wyboru skinów, np. ten Lucian co go pokazałeś. Ma tylko klasyczny + najemnik. Mi się najemnik szczególnie nie podoba, a gdybym chciał zmienić jego wygląd... tak dotychczas to nie możnabyło a kolorowanka na niebieski wygląda pro ;)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Przecież to nie będzie tak, że wybierasz sobie jaki chcesz kolor. Riot narzuci to odgórnie, splasharty także będą pokolorowane na dany kolor. 

Opublikowano

Oni wprowadzili to już dawno teraz tylko chcą zmniejszyć cenę.

Wystarczy zauważyć że część skinów różni się tylko kilkoma kolorami..

Pojebało cię,to dopiero będzie wprowadzane.Riot będzie robił ankietę czy gracze chcą takiego ,,czegoś''

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Według mnie bardzo fajny pomysł ale 390 to chyba za dużo jak na sam kolor. Chciałbym zauważyć że niektóre skiny po przecenie kosztują 260RP i dużo ludzi wtedy kupuje (jak nie chcą wydawać aż tyle kasy żeby mieć te za 975 czy jakoś tak :P ) Więc myślę że tak ok. 250 było by ok bo przecież na początku każdy by to chciał mieć a jak by się zrobiło 1 takiego skina to by była chęć na następnego :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Ale kupa, wprowadzi to trochę urozmaiceń ale 400 RP to i tak trochę za dużo. 300 by było myślę ok jak za sam kolor

Opublikowano

Według mnie nie powinno byc tych skinów. Skin to coś za co zapłaciłeś, czymś czym możesz sie lansować. Zmiana kolory powinna być przynajmniej 2 razy droższa albo nie powinno jej być. 

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Ciekawie by było gdyby samemu można było wybierać sobie kolory, było by to naprawde spore urozmaicenie gry.

Do tych co piszą, że za drogo:

Większość skinów za 520 to też tylko zmiana kolorów. 

Opublikowano

Według mnie nie powinno byc tych skinów. Skin to coś za co zapłaciłeś, czymś czym możesz sie lansować. Zmiana kolory powinna być przynajmniej 2 razy droższa albo nie powinno jej być. 

To nie będą skiny ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Dla mnie gówno ... Zmiana koloru ubrania kosztuje 10złoty ? nie dzięki 

@gewelman To ja bym wolał dorzucić trochę kasy i kupić lepszego skina a nie takie coś ... 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Dla mnie gówno ... Zmiana koloru ubrania kosztuje 10złoty ? nie dzięki 

@gewelman To ja bym wolał dorzucić trochę kasy i kupić lepszego skina a nie takie coś ... 

niektóre nie mają fajnych skinów :) jak np lucian / yasuo   wolałbym zwykłą zmianę koloru niż takie co obecnie mają bo te skiny to wgl szkoda gadać..

PS : niektórzy liczą że zmiana koloru za 10 zł a ja liczę że ~ 2,86 zł :)

32984651300858722438.png

Opublikowano

@Adam11022 

Są skiny za 520,które wyglądają jak syf i tak na prawdę tylko zmieniają kolor i co... a ten lucian wygląda super.

Jak dla ciebie 10zł to bogactwo to współczuje.

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Bardzo dobre rozwiązanie ;d, bo do niektórych championów żadne skiny mi się nie podobają więc to się przyda

Opublikowano

niektóre nie mają fajnych skinów :) jak np lucian / yasuo   wolałbym zwykłą zmianę koloru niż takie co obecnie mają bo te skiny to wgl szkoda gadać..

PS : niektórzy liczą że zmiana koloru za 10 zł a ja liczę że ~ 2,86 zł :)

2,86 chyba euro..

myślisz, że jak mieszkasz w Polsce to od razu dostaniesz wszystko za 1/4 ceny ?

takie ceny chyba tylko tu wydają się wysokie..

Post niżej @gewelman no to cebularstwo hard :>

Hejo

Opublikowano

napisałem ze 2.86 i tak jest :)  i ZŁ nie euro :)

i sry liczyć jak narazie umiem wiec nie myśl że zle napisałem bo nie wiesz jak xD

32984651300858722438.png

Opublikowano

napisałem ze 2.86 i tak jest :)  i ZŁ nie euro :)

i sry liczyć jak narazie umiem wiec nie myśl że zle napisałem bo nie wiesz jak xD

Chyba ci odbiło że za taką kasę to będzie, wtedy to na każdym champie nawet którym nie gram będę to miał jak nie mam na nim skina....

Opublikowano

Ja tylko chcę przypomnieć, że Master Yi Zabójca czy Ashe z Freljordu też niczym się nie różnią poza kolorem.

Opublikowano

Jeśli sam mogę wybrać kolor, 10/10.

Ludzie, 400RP to dosyć dużo, ok. 

Ale zauważcie, że ten lucuś wygląda bosko, A gdyby zrobić zeda na czerrwonego z żółtymi szczegółami? Zed krawawego czegoś, takiego skina kupilibyście po 750rp, a tak 400 ;p

Jeśli masz kreatywny i dobry pomysł, to za 400rp możesz coś na prawdę dobrego zmalować, ale moim zdaniem, kolory będą narzucone przez riot, więc spodziewałbym się góra 5skinów wartych kupna ;p

(w tym niebieski lucek ^^ )

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...