Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

>>> iBoxPvP <<<
Jest to serwer PvP z ukrytymi skrzynkami

Oferujemy: 

- Stabilność serwera 

- Miłą atmosfere

- Eventy i inne zabawy

i inne !

IP: iBoxPvP.ench.pl

[1.7.2]

Zapraszamy :]
image.png

Opublikowano

"Jest to serwer PvP z ukrytymi skrzynkami"

Czyli zwykły serwer pvp jak każdy inny , ZŁY TAG WPROWADZENIE GRACZY W BŁĄD! czemu moderatorzy nie reagują??!

Nie podoba się to nie wchódź :) Ci co wejdą zostana na dłużej

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja to dzieci na poziomie kija od mopa. Osoba wyzywala mnie na chacie od debili, napisalem do administratora  o to, ze obrazal mnie a on zamiast mu dac kare - dal mi kicka za spam ..

Na dodatek, Niebieskii na skype mi spami ciagle dziecinnymi tekstami, ze jesli nie zrobie mu paczki serwerowej pozwie mnie na policje..
Serwer bez sensu.

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja to dzieci na poziomie kija od mopa. Osoba wyzywala mnie na chacie od debili, napisalem do administratora  o to, ze obrazal mnie a on zamiast mu dac kare - dal mi kicka za spam ..

Na dodatek, Niebieskii na skype mi spami ciagle dziecinnymi tekstami, ze jesli nie zrobie mu paczki serwerowej pozwie mnie na policje..

Serwer bez sensu.

Ta ta, Najlepiej kłamać i jaką  policje ? Czlowieku ogarnij się. Nic takiego nie pisałem do ciebie...

@DogGuffi

Zgadza sie.. Na dodatek screen, gdzie pisze wyraznie jak autor tematu,  zalozyciel serwera prosi mnie na skype po raz x zebym mu zrobil serwer..

http://scr.hu/1kcr/tzxtf

Czyj to skype kuwa ? Chcesz mnie wrobić czy co ?! 

Opublikowano

Czyzby napewno? Prawda w oczy kole i teraz pie*olisz ze to nie ty?:)

Masz na imie patryk ;)
Masz 2 skype pod nazwa Niebieski<33 i |.Patryk.| Po poprzednim poscie jak napisalem, ze ciagle prosisz mnie o pomoc przelogowales sie na drugie konto i z niego prosisz mi i spamisz ciagle, dzieciaczku.. Zeby nie bylo, ze to Ty jestes.. ;)

Echh, szkoda mi dalej pisac w tym temacie, aby nie dostac warna. Na dodatek, zmien znowu haslo do konsoli bo ciagle masz takie same :)
Panie Piski122

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...