Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod Do Heli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się dowiedzieć czy jest to w ogóle możliwe by podmienić aktualny celownik z helki - md500 na stary ?

Aktualnie na środku jest tak jakby pasek poziomy, a wcześniej to było kółko i poprzez to wygodniej się celowało.. a bynajmniej mi. ;)

Więc nasuwa mi się pytanie.. Czy jest to w ogóle możliwe by podmienić ten celownik na stary, a jeżeli tak to ktoś mógłby wyjaśnić co i jak zrobić ?

Za udzielenie pomocy wynagrodzę + :)

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

jest to mozliwe ale musisz miec wyglad starego... w paint.net mozna edytowac takie rzeczy

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

jest to mozliwe ale musisz miec wyglad starego... w paint.net mozna edytowac takie rzeczy

A mógłbyś ty albo ktoś inny właśnie skombinować wygląd starego celownika ?

Starczy screen takiego celownika czy jak ?

airsoft.JPG

Opublikowano

No dobra..

Jest on mniej więcej w WarRock > StaticMesh > Vehicle > i są tam pliki typu : Hel_500MD_Body_blow.pkf ale skąd mam wiedzieć czy o to dokładnie chodzi..

Załóżmy, że po reinstalu wyłapie te pliki z md500..

Tylko będzie mi ktoś łaskaw powiedzieć, który plik to celownik i jak w ogóle ten plik edytować żeby sprawdzić co tam jest i to pozmieniać tak jak ja chce ... ? :)

EDIT:

Chyba, że patrze w ogóle nie tam gdzie trzeba.. bo jest tam jeszcze folder Texture > Vehicle > i coś z md500 jest tzn te zdjęcia, więc bardziej chyba o to chodzi :D

EDIT 2:

Jednak to chyba też nie to :mellow:

Poddaje się, ale czekam na dobroczyńcę który się natrudzi i to znajdzie i wytłumaczy dla mnie :)

airsoft.JPG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...