Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać PL ?

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zamierzam zagrać na PL, po 2 letniej przerwie od metina na TBD. Były jakieś wielkie aktualizacje od tego czasu? Opłaca się w ogóle grać? Dużo botów? Client dobrze zabezpieczony przed hackami? Nie mam zamiaru grać z cheaterami..

Opublikowano

Witam! Zamierzam zagrać na PL, po 2 letniej przerwie od metina na TBD. Były jakieś wielkie aktualizacje od tego czasu? Opłaca się w ogóle grać? Dużo botów? Client dobrze zabezpieczony przed hackami? Nie mam zamiaru grać z cheaterami..

1.Zależy jak rozumiesz słowo "wielkie" ;) Jak dla mnie nic wielkiego nie wprowadzili poza nowym serwerem.

2. Opłaca, dużo ludzi i fajna atmosfera.

3. Na najnowszym serwie sobie nie pograsz, tam bot jest na każdym kroku w m2 i m1

4. Po najnowszej aktualizacji wprowadzili nowe zabezpieczenia, które nic dobrego nie dają.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

1.Zależy jak rozumiesz słowo "wielkie" ;) Jak dla mnie nic wielkiego nie wprowadzili poza nowym serwerem.

2. Opłaca, dużo ludzi i fajna atmosfera.

3. Na najnowszym serwie sobie nie pograsz, tam bot jest na każdym kroku w m2 i m1

4. Po najnowszej aktualizacji wprowadzili nowe zabezpieczenia, które nic dobrego nie dają.

Odpowiedź 2 przeczy odpowiedzi 3 :D To jak w końcu, opłaca się wkładać czas? :)

Opublikowano

Odpowiedź 2 przeczy odpowiedzi 3 :D To jak w końcu, opłaca się wkładać czas? :)

Jeśli Ci nie szkoda czasu to graj...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Opłaca się tym bardziej, że TBD zmienia nazwę serwera pierwszy maxymalny poziom co jest fajną opcją.

No i może Cię ominęły szkaty ucznia etc. A poza tym bez szału :) Chcesz to graj :)

Opublikowano

Sprecyzuj, co oznacza według Ciebie "opłaca się grać". Masz ochotę, to graj. Jeśli ktoś Ci na forum napisze "nie graj, bo się nie opłaca", to nie będziesz grał? Wątpię. Zrobisz po swojemu niezależnie od postów w tym temacie.

Botów jest cała masa, teraz może trochę mniej, ale jak dropiły piłki to było ich multum. Na tym evencie zyskała cała masa osób, używających bota.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Ja bym wybrał serwery prywatne. Gra na PL to nie to co kiedyś, masa botów, coraz mniej ludzi, atmosfera nie ta sama, eventy są pod is. -.-

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Ja bym wybrał serwery prywatne. Gra na PL to nie to co kiedyś, masa botów, coraz mniej ludzi, atmosfera nie ta sama, eventy są pod is. -.-

Właśnie o to mi chodziło. Nie lubię botów, strasznie psuje grę i inni mają przewagę nad uczciwymi graczami, mniej ludzi = mniej itemów sell, przyjaciół itp - atmosfera - każdy chce Cie ojebać ze wszystkego co masz, nie to co kiedyś, eventy pod IS itp.

Opublikowano

Właśnie o to mi chodziło. Nie lubię botów, strasznie psuje grę i inni mają przewagę nad uczciwymi graczami, mniej ludzi = mniej itemów sell, przyjaciół itp - atmosfera - każdy chce Cie ojebać ze wszystkego co masz, nie to co kiedyś, eventy pod IS itp.

Na każdych serwerach są boty na privach tez sa ale ludzie nie zwracaja uwagi na nie

63038249597039780736.jpg

Opublikowano

Ale np. na PL może być mniej lub więcej, a boty według mnie mają bardzo duży wpływ na rozwój postaci, przez to gra staje się nie sprawiedliwa, i sprawiedliwi gracze mają gorzej (czyli ja) Ale czekam na dalsze opinie, może ktoś mi poleci jakiś serwer priv. medium/easy z naciskiem na medium, jakiś ogarnięty (administracja, częste aktualizacje) ze sporą ilości graczy?

Opublikowano

Botow na pl od cholery... najlepiej jak lubisz cos ciezkiego zagraj na hardzie pyrwtanych serverów :) nie polecam pl .. zanim wbijesz skile na G to pol roku minie ..

Opublikowano

Tuż po wystartowaniu tego serwera sam chcialm na nim zagrać.Niestety na tym serwie jest Bot na bocie , wiec jak już chcesz grać na PLu to polecam te starsze serwy.

Opublikowano

Chciałem tylko dodać że wczoraj na moich oczach 2 botów dostało perma , lechali na expbocie .. Więc GM'owie coś robią :D

Opublikowano

Powracam do pytania:

"może ktoś mi poleci jakiś serwer priv. medium/easy z naciskiem na medium, jakiś ogarnięty (administracja, częste aktualizacje) ze sporą ilości graczy?"

Opublikowano

Powracam do pytania:

"może ktoś mi poleci jakiś serwer priv. medium/easy z naciskiem na medium, jakiś ogarnięty (administracja, częste aktualizacje) ze sporą ilości graczy?"

narazie takiego nie ma :(

a na pl nie oplaca sie grac bo to wielkie gowno pod  $$$$$$$$  jedynie trzeba czekac na jakiegos nowego priva :(

robie z kolega medium server wlasnie narazie bedziemy testowac dodawac itp  tak ze za 2/3 tyg moze :D

MPCforum - hard

on chcial medium/easy a nie hard -.-

Opublikowano

narazie takiego nie ma :(

a na pl nie oplaca sie grac bo to wielkie gowno pod  $$$$$$$$  jedynie trzeba czekac na jakiegos nowego priva :(

robie z kolega medium server wlasnie narazie bedziemy testowac dodawac itp  tak ze za 2/3 tyg moze :D

on chcial medium/easy a nie hard -.-

Cóż się dziwić, nie ukończył pewnie jeszcze podstawówki i nie potrafi czytać ze zrozumieniem..

Opublikowano

Cóż się dziwić, nie ukończył pewnie jeszcze podstawówki i nie potrafi czytać ze zrozumieniem..

heh :P juz cie lubie jezeli chcesz  z nami pogarniac bugi itp pobawic sie na servie to zapraszam na PW :)

Opublikowano

Wybierz priwy , ze wzgledu na boty na PL'.

Ogólnie priwy lepsze.

easy/medium? 

ShivaMT2

Nestia 

bardziej easy ale swietne , nestia startuje 1-3 sierpnia. shiva stoi ponad tydzien

Opublikowano

Ale dalej przekonuje mnie gra na PL :( - Brak jakiś tam wycudowanych ulepszeń zbroi, ulepszeń cudowianek, czysta gra, cieszysz się gdy masz tygrysią +9 dobre eq, a na privach to każdy ma pro i wgl.

Opublikowano

Jak chcesz grac w gre bez botow to wyjdz z tego dzialu i udaj sie do tery online. Jeszcze nigdy tam bota nie spotkalem.

Dodatkowo korzysci z nauki ang ( jesli nie umiesz ;) )

Opublikowano

Ja 2 lata temu skończyłem ponieważ przestało się opłacać, to już niestety nie jest ten sam metin co za czasów 2008 - 2011 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...