Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile zet na 10 havoców?

mricht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chciałem zakładać nowego tematu ale nigdzie nie znalazłem niczego podobnego... mianowicie ile +/- trzeba zrobic zet zeby uzbierac 10 havo?? I jak jest jakis "sposób" to ja chętnie na PW posłucham :P

Opublikowano

Ponoć żeby zwiększyć szanse na havo przy robieniu zety trzeba zdjąć obecne xD.

Ja zrobiłem około 15 zet i mam 5 havo. 

Opublikowano

Ja wczoraj robiłem zete i nie wyleciał mi havo ale ktoś mi podał sposób i mówił że działa. Niestety, nie zadziałał.

Polegał on na tym że przez całą ostatnią fale trzeba było mieć odpalonego peta. (NIE DZIAŁA :/ )

Opublikowano

ja mam zrobione aktualnie 16 zet  z czego mam aż 4 havo... więc różnia ale do 40 zet powinieneś mieć złożone havoki

93988298266825447943.png

Opublikowano

Nie ma takiej ilości, ale 40 zet to max. jak masz średnie szczęście. BP jest tak pazerne i robi głupoty z tym wypadaniem (w końcu to nie 5% tylko więcej, a wypada po 60 zetach jak mojemu kumplowi).

pyhvh7E.png

Opublikowano

Ja na razie zrobiłem 5 zet i z każdej havoc ^^

ja 3 zety 2 havo ....w żadnej nie padlem ani razu, a ty robiłeś coś "nietypowego" że Ci tak wypadaja???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...