Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exploit na ryze q większy range

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty k***a ślepy idioto, nie widzisz co napisał w temacie ? Ziomek chciał skrypt z exploitem na większy range q a nie najlepszy skrypt.. 

Boże skąd tacy się biorą..

I nie, Ryze Marcoly'ego nie ma exploitu na wiekszy range q.

Co prawda jego skrypt jest najlepszy ale NIE MA EXPLOITU NA Q, a autor takowy chciał.

QUhIR7.png

Opublikowano

To wy jesteście tępi. Ten exploit na większy range Q jest już useless a czemu? Bo był buff Ryze'a kilka patchy temu i dali mu taki range identyczny jaki dawał exploit więc wy niby tacy bolowcy a takiej rzeczy nie wiecie k***a.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ryze - Rouge Mage  To jest exploit czy co ?

Dawno mnie tu nie było ;x

Nie.

Ryze - Rouge Mage To jest najlepszy skrypt do Ryza ?

Darmowy on jest ?

Co dokładniej On robi ? :)

Darmowy, a co ma robić skrypt do Ryze? god..

Opublikowano

Czyli , że exploitu już nie ma na większy q range ? bo niby patch ja słyszałem ze jest 800 range ....

Pyt 2 . czy ten Rou mage jest dobry ? bo ja nienawidze jak postać sama chodzi beznadzieja ;P

Opublikowano

Czyli , że exploitu już nie ma na większy q range ? bo niby patch ja słyszałem ze jest 800 range ....

Pyt 2 . czy ten Rou mage jest dobry ? bo ja nienawidze jak postać sama chodzi beznadzieja ;P

jeśli nienawidzisz orbwalkingu to nie życzę Ci sukcesów.

Opublikowano

Aha, to po co grasz na bolu? 

wmmr4z.jpg

b_560_95_1.png

Opublikowano

Aha, to po co grasz na bolu? 

469161406637434753872.jpg

Słuchaj koleś moje staty 10/3 9/2 5/3 itd wszystko przegrane ,  jestem uzależniony i muszę coś dobrego znaleść żeby grać 1v5 kumasz ? 

Opublikowano

Słuchaj koleś moje staty 10/3 9/2 5/3 itd wszystko przegrane ,  jestem uzależniony i muszę coś dobrego znaleść żeby grać 1v5 kumasz ? 

Ale po co Ci bol, skoro nie chcesz orbwalkingu? 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ale po co Ci bol, skoro nie chcesz orbwalkingu? 

Orbwolking jest bardzo dobry tylko że nie ma skryptu ze bije postac ze skili potem uderza autoatak bije farmi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...