Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL w goldzie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry wieczor. Pisze prosto z mostu bo jestem zdenerwowana. Czy istnieje jakis przemily czlowiek, ktory mi wytlumaczy jak grac na BoL'u (darmowe skrypty) tak zeby wyjsc z pieprzonego golda do platyny? Juz nie umiem zniesc spadania w dol z platyny 5 do golda 4 w 2 tydonie... Probowalam cos kminic z tym BoL'em, ale nie umialam ;/ 

Z gory dziekuje i pozdrwiam, Madziaa.

Opublikowano

@WaRnning?! BoL'a nawet nie umiem skonfigowac zeby dzialal a co dopiero na nim grac... Moze i masz racje, bo spadlam na poczatku wakacji z platyny -.-

Opublikowano

To forum dla cheaterów, a Wy jej odradzacie grania no bolu :x
Jeśli chcesz to napisz pw, może coś uda się pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Olej tego zasranego bola. Przy tym nie będziesz mieć żadnego skilla.... nawet jak wycarrujesz tym do challengera to wyłączysz i nie będziesz umiała w ogóle grać. Prędzej czy później wyjdziesz, a w wakacje nie graj na siłę najwięcej trolli siedzi :)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Dobry wieczor. Pisze prosto z mostu bo jestem zdenerwowana. Czy istnieje jakis przemily czlowiek, ktory mi wytlumaczy jak grac na BoL'u (darmowe skrypty) tak zeby wyjsc z pieprzonego golda do platyny? Juz nie umiem zniesc spadania w dol z platyny 5 do golda 4 w 2 tydonie... Probowalam cos kminic z tym BoL'em, ale nie umialam ;/ 

Z gory dziekuje i pozdrwiam, Madziaa.

No to przedstaw swój problem, będzie prościej. Jak chcesz to możesz podbić na Skype (każdy z was może, ale jak pytacie o cracki to od razu usuwam lol).

Opublikowano

@Marcoly chodzi o to ze nie umiem poustawiac bola tak zeby dzialalo, wszystkie poradniki sa dla mnie po chinsku bo nic nie rozumiem, chcialam w tym sezonie miec platyne, udalo sie to, gdzie zaczely sie wakacje i spadek do golda 4 ;/ ... Nie znam sie zupelnie na lolowych wspomagaczach bo jakby to powiedziec, nowa jestem w tej grze. Chodzi mi glownie o darmowe skrypty i jakies pierdoly, najbardziej preferuje adc ale gram wszedzie. Przechodzac do sedna, szukam osoby ktora pomoze mi "ustawic?" i wytlumaczy jak na tym grac. Amen.

Opublikowano

@Marcoly chodzi o to ze nie umiem poustawiac bola tak zeby dzialalo, wszystkie poradniki sa dla mnie po chinsku bo nic nie rozumiem, chcialam w tym sezonie miec platyne, udalo sie to, gdzie zaczely sie wakacje i spadek do golda 4 ;/ ... Nie znam sie zupelnie na lolowych wspomagaczach bo jakby to powiedziec, nowa jestem w tej grze. Chodzi mi glownie o darmowe skrypty i jakies pierdoly, najbardziej preferuje adc ale gram wszedzie. Przechodzac do sedna, szukam osoby ktora pomoze mi "ustawic?" i wytlumaczy jak na tym grac. Amen.

Odpaliłaś w ogóle BoL'a, tzn. jak nie masz errorów typu Failed to login/download? Jak masz to ściągnij to i powinno śmigać:

http://botoflegends.com/forum/topic/10193-100-working-bol-install-libs-included-updated-july-2014/

I zrób folder BoL w %appdata%. Jak nie masz to podaj preferowanych ADC, z góry polecam Vayne - bestia na BoL'u.

http://botoflegends.com/forum/topic/18939-sowshadow-vayne-the-mighty-hunter-v340-14714/
Opublikowano

Po chinsku? To raczej angielski ale spoko, tak poza tym zazwyczaj nic nie trzeba ustawiac odpalasz skrypty i nic wiecej robić nie musisz prócz wciskania spacji ewentualnie innych kilku klawiszy na klawiaturze, jeśli to Cie przerasta to raczej bol nic Ci nie da.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Wykorzystaj te 100 % brain.lua i wytłumacz problem jaki tobie dolega.

Zdjecia daj itp, problemy na czym dokładnie polega problem.

Napisała sobie temat : "nie działa mi bol - bo jest po chińsku" OH TAK BARDZO ROZUMIEMY CIE ŻE JESTEŚMY W STANIE COŚ CI POMÓC.

A jak masz problemy w wytłumaczeniu rodakom swojego problemu to napisz tutaj może tam znajdziesz jakiegoś magika.

http://botoflegends.com/forum/forum/30-help-technical-support/

@down co twoj post wniósł  do tematu?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Wiadomo, że jak kobieta to wszyscy zachowują się inaczej. Albo "ona" robi sobie z Was jaja i wy to łykacie jak ja piwko po pracy, albo ona nie potrafi wgl napisać o co jej chodzi (wysłać screeny? opisać co jej nie działa?) co świadczy o niskim wieku. 

Beznadzieja. 

@micha48 To że autor tematu nie umie napisać jaki ma problem. Więc jak możemy pomóc.

Dawniej Mounthains... :/

Opublikowano

Madziu, a jak wyjdziesz do platyny to co dalej będziesz z Bol'em grać :) ? Zamiast nauczyć się grać to będziesz tak jak to się mówi retardem :) bo grać nie będziesz umiała a na wyższych dywizjach gracze Bol'a wyczuwają. Bezsens :>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...