Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana ekipa na serwer (DEDYK)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar stworzyć serwer Metin2. Poszukuje do tego projektu ludzi. Na początek dość ogarnietego Technika oraz osoby do pomocy np. (edycja clenta itp.) Nie chce serwera na miesiąc tylko na dłuższy czas. Poszukuje ludzi którzy  beda sie przykładać do tego projektu, a nie  osoby która bedzie miala totalną olewke. Pracować oczywiście bedziemy na VPS na czas roboty serwera, gdy bedzie już prawie dopiete na ostatni guzik wykupujemy Dedyka i ruszamy pełną parą. Chetnych zapraszam na PW.

Opublikowano

Witam. Mam zamiar stworzyć serwer Metin2. Poszukuje do tego projektu ludzi. Na początek dość ogarnietego Technika oraz osoby do pomocy np. (edycja clenta itp.) Nie chce serwera na miesiąc tylko na dłuższy czas. Poszukuje ludzi którzy  beda sie przykładać do tego projektu, a nie  osoby która bedzie miala totalną olewke. Pracować oczywiście bedziemy na VPS na czas roboty serwera, gdy bedzie już prawie dopiete na ostatni guzik wykupujemy Dedyka i ruszamy pełną parą. Chetnych zapraszam na PW.

Brak kompletnie informacji o sobie, brak jakichkolwiek informacji zachęcających dodatkowo estetyki brak, samo ogłoszenie skreśla Cie już na minus.

df3eca6886da0.png

Opublikowano

Brak kompletnie informacji o sobie, brak jakichkolwiek informacji zachęcających dodatkowo estetyki brak, samo ogłoszenie skreśla Cie już na minus.

Powiem ci, że lepiej napisać krótko, zwieźle i na temat niż pisac książke. Jeżeli ktoś zadaje mi pytania odpisuje na PW lub GG :)

Opublikowano

a czym ty się zajmujesz? :)

czy bierzesz głównego administratora jak połowa tematów tutaj i jedyne co umiesz to dawanie itemów?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ehh... Rok 2010/2011, dzial serwerow hamachi był az przeludniony, a dedyk wychodził raz na miesiąc. Kiedys dedyk to bylo cos, trzeba bylo miec umiejętności i olej w glowie aby znalezc sponsora i zrobic dosc dobry serwer. Teraz to znajdzie sie 2 pseudo techników, którzy latają po gg i pytają jak zrobic tamto, a tamto, bo dedyka robia i czasu nie ma zeby myslec. Sponsor kase wyda, a serwer dobrze nie wystartuje.

@topic

Temat mnie nie przekonuje, nic nie pokazuje co dana osoba potrafi. Takie cos jedynie odrzuca.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Pomocnik
Opublikowano

@boooooo

pierwszy post, który zobaczyłem odnośnie historii tematów o takim przesłaniu, w 100% się z tobą zgadzam i popieram to, co piszesz.

Topic moje zdanie: oferta nie zachęca, ale życzę sukcesów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...