Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypt na Ban po Śmierci ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co jesli dodamy do itemshopu UB i gracz pierwszy zdeda dostanie perma gracz drugi dostanie perma za cheaty i co wtedy ?

Opublikowano

@TheKrabik nieno spoczko :) pomalu pomalu i bedzie git :) tylko no do tej jeden rzeczy musie sie przyczepic do tego co pisalem wyzej

@2up wiekszosc serwerow posiada plugin essentials

Opublikowano

@2up wiekszosc serwerow posiada plugin essentials

Dobra, ale 7 linijek kodu..

Dopiero się uczę. Proszę zrozumcie to ;c

Ucz się javy, pluginy są bardziej optymalne i tam więcej rzeczy zrobisz. ;3

Opublikowano

Na jave na razie nie mam wystarczająco czasu. No nie wiem czy jest sens ale najpierw proste skrypty, później złożone a może jeszcze później jak bd mieć dużo czasu i chęci to java, dzięki za "wsparcie" :D

Opublikowano

Na jave na razie nie mam wystarczająco czasu. No nie wiem czy jest sens ale najpierw proste skrypty, później złożone a może jeszcze później jak bd mieć dużo czasu i chęci to java, dzięki za "wsparcie" :D

7 miesięcy 10 godzin w tygodniu i możesz plugin na gildie pisać, z tego co mi mówił @HugoZvPlayZ. ;)

Opublikowano

"Zobaczymy go za 1 dzien lub szybciej jak kupi UB!" ten tekst rządzi

a co do skryptu to skoro wystawiasz go publicznie polecam Ci nauczyć się robić opcje, w tym kodzie akurat nie jest to aż tak potrzebne, ale jak byś się wziął za coś większego to ciężko będzie potencjalnemu "zielonemu" szukać gdzie ma coś zmienić, a jak będzie miał wszystko ładnie w opcjach to będzie przejrzyściej. 

Opublikowano

OK. Jak bd robić to wszystko bd wyjaśnione ;)

Ponownie pytam się: Wybrać Jave czy Skrypt ?

Jasne, że lepiej uczyć się jave. Ale wiadomo ciężej, jest niż z skryptami.

Opublikowano

Proszę, nie wstawiaj czegoś takiego na forum jest tego dużo, zachowaj to dla siebie, a jak już robisz to porządnie...

Weź się za javę, prosta robota, i nie nawijaj tekem "eee, nie mam czasu na jave", po prostu nie chce ci się, albo twierdzisz, że to trudne, bądź masz lenia.

f

Opublikowano

Jest to na moim serwie, kazdy wychodzi ale bana dostaje. Nie testowales wiec nie komentuj. Biore sie za jave moz 1h dziennie wystarczy

Opublikowano

@MikolajGra

Gówno wiesz o skryptach i javie więc odpieol się od niego, chodź to plagiat niech się uczy -.-..

@topic

Jeśli chcesz się uczyć JAVY to przestań z skryptami xD! Bo ja się skryptów uczylem potem javy i usuwałem wszystkie } { i się dziwie czemu nie działa xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...