Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CF EU - jakiś hack, co nie wywala za często

demix07043

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"nieszkodliwy dla kompa"... dobry żart. Nie wiem, czy jest możliwość nawet znalezienie hacka za darmo, który nie szkodzi komputerowi. Z czego sprawdziłem już 3, to mają keylggery, także nie polecam.

01285488766390985517.png

Czego ludzie nie zrobią dla "+" i po co? Szczęście one Wam dają?

Tylko głupi się nie myli! 

Opublikowano

@kasiek963

Pewnie, przeskanowałeś przez anti-vira i na tej postaci stwierdasz?

@topic

Nie polecam słuchać takich wymiocin jak pan wyżej.  Cheaty za niedługo wyjdą lub będą.

@Haritirox - nie wiesz, nie komentuj, proszę ja mam dowody, a Ty nie. =) HAhah, anty-vira? to żart? One rzadko co pokazują, a jak pokażą, to często coś fałszywego. proszę, pisz na priv, mam 3 cheaty do Crossfire (najpopularniejsze) i dam ci efekty z odpalenia ich. W  przypadku 2 w katalogu /system32 instaluje się keylogger, a w przypadku ostatnie w katalogu /Windows + cheat skanuje przeglądarke i inne plik iw poszukiwaniu haseł, po czym usuwa historie, że coś w ogóle robił. =)

Och, dotego zauważyłem, że 2 cheaty zawierają rootkity (Win32:Evo-gen [susp]) i nie stwierdzam na postaci skanowanie anty-vira, kiedy coś robię, to to obserwuję. ;)

01285488766390985517.png

Opublikowano

@Haritirox - nie wiesz, nie komentuj, proszę ja mam dowody, a Ty nie. =) HAhah, anty-vira? to żart? One rzadko co pokazują, a jak pokażą, to często coś fałszywego. proszę, pisz na priv, mam 3 cheaty do Crossfire (najpopularniejsze) i dam ci efekty z odpalenia ich. W  przypadku 2 w katalogu /system32 instaluje się keylogger, a w przypadku ostatnie w katalogu /Windows + cheat skanuje przeglądarke i inne plik iw poszukiwaniu haseł, po czym usuwa historie, że coś w ogóle robił. =)

Och, dotego zauważyłem, że 2 cheaty zawierają rootkity (Win32:Evo-gen [susp]) i nie stwierdzam na postaci skanowanie anty-vira, kiedy coś robię, to to obserwuję. ;)

@kasiek963 Jak masz dowody, to proszę zaprezentuj je. Od kiedy korzystam z cheatów, ani razu nie miałem z nimi problemu. No czekam na te dowody.

@down Wystarczą mi ss.

yiWCsl1.png
Opublikowano

@kasiek963 Jak masz dowody, to proszę zaprezentuj je. Od kiedy korzystam z cheatów, ani razu nie miałem z nimi problemu. No czekam na te dowody.

Prosiłem o priv =) Chyba Ci wystarczy ss cheata i ss tego, co zainstalował ten cheat w katalu /system32? =) Bądź w przypadku innego cheata w /Windows + wywowałnie procesu "task" i wielu innych? =)

"No bo wiesz"... Dla mnie, to nie jest normalne, że cheat instaluje się w katalu /system32, gdzie nie da się go usunąć, a jak sprawdzałem, to program "rzekomo" jest uruchomiony, tylko jest problem, a mianowicie chodzi o brak procesu do danego programu, co mnie ciekawi. I tutaj też się pojawiają rootkity. 

Co do nich, to nie ma problemu, uzyje Rootkit Revealer i pewnie znajdę pierwszy lepszy "Hacker Defender", najczęstszy rootkit, jaki spotykam, prosto z neta.

W sumie, to nawet nie chce mi się robić ss'ów, filmików, czy czegokolwiek, napisz priv, podam Ci mój skype, udostępnie ekran i będziesz miał wszystko po kolei ;)

@Haritirox No to czekam na tym priv! ;) Być może po prostu nie zauważyłeś problemu. ;)

01285488766390985517.png

Opublikowano

I efekty po cheata:

33993944759694158981.png

Jakimś cudem po odpaleniu cheata podczas uruchomania systemu uruchamia się także plik o nazwie "Project 1", który zainstalował się akurat w tym samym czasie, co ja odpaliłem cheata w folderze i cudem zainstalował się w folderze /system32. Z ciekawosci odpalilem po raz drugi komputer - skoro przy starcie systemu powinien on się uruchomić, to powinien być w procesach. No to sprawdzam, sprawdzam i nic. Czyzby rookit?  Prawowita nazwa programu, to "hotro.exe", tak zwany TeamViewer ;) I hacker może zarządzać Twoim komputerem bez Twojej zgody.

Dodatkowe info o tym programie:

http://processchecker.com/file/hotro.exe.html

01285488766390985517.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...