Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe gdzie nas lubią :/

HaruTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mów za siebie nobku w moich żyłach płynie  czysto amerykańska krew

Opublikowano

Mnie to nie obchodzi kto co o nas myśli. Jak ktoś flamuje, bo ktoś ma PL w nicku to ja wyskakuję z faktami z 1940, 1673, 1920 i zazwyczaj się zamykają. 

Opublikowano

Ale chodzi o to, że ja nawet nie wspomniałem, że jestem polakiem, nie feedowałem jak widać, grałem według mnie dobrze i on najeżdżał na mnie, że jestem polskim nooobem nie wiedząc tak na prawdę kim jestem :v

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

gierka 59 killi dla was a ty przy 14 na jungli byles? mocne lolz , takich cymbalow jak ten malphite jest duzo albo greczkow co pisza co chwila xaxaxaxa albo jeszcze pepiczkow pizdy jebane tych to nienawidze widzicie CZ na koncu nicku to wychodzcie z lobby

Opublikowano

CZ na koncu nicku to wychodzcie z lobby

Grałem kiedyś z takimi dwoma, premade bot, 15/0 przeciwny ADC :), więc to co kolega napisał to prawda.

@top

Ja nas lubię :). Zawsze jak ktoś jest z Polski to na ogólnym lub drużynowym piszę po Polsku, bo Ci co się wstydzą przyznać, że są Polakami, są dla mnie debilami i nie interesuje mnie co inne nacje o nas twierdzą, bo sami świadczą o sobie w grze itd., tak jak np.: ten Malphite

h6IduA1.png

Opublikowano

tak,

Grałem kiedyś z takimi dwoma, premade bot, 15/0 przeciwny ADC :), więc to co kolega napisał to prawda.

@top

Ja nas lubię :). Zawsze jak ktoś jest z Polski to na ogólnym lub drużynowym piszę po Polsku, bo Ci co się wstydzą przyznać, że są Polakami, są dla mnie debilami i nie interesuje mnie co inne nacje o nas twierdzą, bo sami świadczą o sobie w grze itd., tak jak np.: ten Malphite

w KAŻDYM narodzie są dwie strony medalu, które ciągle się zmieniają - zrozum to jak chcesz.

ocenianie na podstawie jednostek jest bez sensu

<>

Opublikowano

tak,

w KAŻDYM narodzie są dwie strony medalu, które ciągle się zmieniają - zrozum to jak chcesz.

ocenianie na podstawie jednostek jest bez sensu

Oceniam tak jak inne narody oceniają Polaków, taka jest prawda, raz im się zdarzył idiota i już na cały kraj cisną, więc nie zamierzam być dłużny :). Możesz stwierdzić, że to źle, albo to patologia, ale akurat nie pozwolę obrażać innych Polaków i ojczyzny (z czym się już nie raz spotkałem). Najlepsze jest to, że w polityce jest to samo - obrazić żyda, murzyna czy kogokolwiek innego to skandal, ale Polaka to już można, pojebany świat.

h6IduA1.png

Opublikowano

w takim razie wszedł na lolnexusa i zobaczył że masz runki o nazwie Strona na runy 1 albo że masz masterki o nazwie ŁOMBOŁEESIN

Opublikowano

Mnie nigdy nikt nie obraził że jestem Polakiem. Wystarczy się tak nie zachowywać ;) Słowianie już tak mają xD

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Ja miałem bekę ostatnio jak w lobby dwóch gości się pokłóciło i zaczęli się nawzajem wyzywać od "polish noobs" mimo że żaden z nich nie miał żadnego "PL" czy innych znaków świadczących o polskości w nicku. Beka z naszej reputacji totalnie.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...