-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
BuBusio
BuBusio
Cześć, od miesiąca borykam się z problemem rozłączającego się internetu. Posiadam osiedlowego dostawcę, kablowego internetu globnet, ale mam z nim tylko same kłopoty. Zaczęło się od tego, że podczas grania wyrzuca mi połączenie i przywraca, dzieje się to co 5-10 minut. Dzwoniłem, przybywał informatyk, wina była zrzucona na mój stary router, no dobra, zakupiłem nowy, podłączył go, porobił tam coś i pojechał. Włączam grę (w tym przypadku lola) i co? I gówno znowu to samo, rozłącza i rozłącza. Gdy wysyłam ping do www.wp.pl, mam jego utratę właśnie jakoś co 5-10 minut, tylko, że jest to utracony jeden ping i dalej leci normalnie. Nie mam pojęcia, gdzie leży przyczyna, zdziercy tylko wzięli kasę i pojechali, a ja nadal borykam się z tym cholernym problemem. Możecie mi coś poradzić? Może wina leży przy okablowaniu? Ale kabel nigdzie nie jest przerwany ani nic widocznego. Prosiłbym o pomoc osób, które naprawdę w tym siedzą i mają pojęcie, gdzie może leżeć ten skurczybyk. Za bezsensowne odpowiedzi podziękuję, dzięki i czekam na jakąś pomoc.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.