Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odblokowanie rynku steam

Kokman621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema może nie ten temat ale chodzi o to, że doładowałem portfel steam 5 euro i kupiłem 2 klucze do skrzynek. I czy to wystarczy żeby odblokować rynek steam po 30 dniach ?

Opublikowano

Masz tutaj cytat z FAQ rynku:

The account must have a successful purchase older than thirty days, but not older than a year. Also, Steam Guard must be enabled for 15 days.

If you have had your password reset by Steam Support you will need to wait another 15 days with Steam Guard enabled before you can list items on the Community Market.

If a chargeback has occurred on your account you will be eligible 30 days after your next successful purchase.

If a password is reset on an active account, the market will be restricted for 5 days. If an account has not been active within the past two months, this restriction will last for 30 days. this does not affect password changes, only password resets.

Adding a new purchase method to an account will trigger a market restriction for seven days.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Po prostu musisz doładować swoje konto steam i kupić co kolwiek, może być to gra albo np. klucz do skrzynki w GO a później czekasz miesiąc i masz

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Budowniczy
Opublikowano

a jeśli, wysłałem koledze gre cs;go (kupiłem mu) to po tych 7 dni zweryfikowania komputera mogę się z nim wymieniać przedmiotami?

Opublikowano

Wymieniać możesz się zawsze, ale sprzedawać broni już nie bardzo.

Musisz kupić cokolwiek przez steam, żeby otworzyć rynek.

76561198090890807.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

to jak kupilem 1,6 3 lata temu to sie liczy? albo cs go jeden miesiac temu? i czy jak zaladuje 5 ojro to moge kupywac na rynku ak np?

Opublikowano

Ja po doładowaniu steama, po kilku kilku dniach już mogłem korzystać z rynku.

Bo pewnie wcześniej coś kupiłeś na steam ..

Dla nieogarów:

Kupujecie Gre DLC cokolwiek..

Czekacie 30 dni macie datę jak chcecie sprzedać przedmiot to piszę kiedy odblokują .

Aż takie trudne to było ?

Może lepiej FAQ przeczytać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...