Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2Ripki Na Jednym Dt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam slyszalem ze jest motyw na 2 ripki za jednym dt wie ktos moze jak to sie robi czy jakies sh czy jak ?? naj chodzi mi o csyt2 czy wogole jest taka mozliwosc zrobienia ??

P.s wie ktos moze czemu nie leca mi szkaty w ripka na 90 lvl jak ide sam nie ma dropu ide z kolega i nim wybijemy spota zabijemy ripka jest drop nie zawsze ale przewaznie a jak zbijemy komnate potem ripka to lipa nawet jak wywali kolege to ja nie mam dropa wie ktos co moze jest grane?? co robimy nie tak itp

Opublikowano

O boze jak ja dawno na ripa nie chodzilem. Ale zeby 2 sie pojawily trzeba dropnac te 2 mapki z metka i szybko je zucic na ta pieczec a potem szybko 2 klucze i powinny sie dwa pojawic. Tak robili jeszcze nie dawno na plu pewnie juz to zalatali.

wakow9.png
Opublikowano

czyli jeszcze raz 2 razy szybko prawym na mapke zgadzam sie i wyzej 2 klucze na kamien?? i na ripku pojawia mi sie 2 ??

Opublikowano

Moze i na kazdym na 120 tez droplem ale jedno dalej mnie ciekawi czemu raz mam drop raz nie juz bije ripka ninja 90lvl jak z kolega ide on bije moobki ja szybko nim on mooby zbije zbijam ripka jest szkata a tak nie ma wcale jej no i dalej ciagne pytanie jak z tymi 2 ripkami na jednym dt