Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję działającego cheata do Rust.

gustlik1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wszystkim.

Więc tak potrzebuje jakiegos hacka do gry Rust np na otwieranie drzwi .

Nie chce Aima fly hacka czy cos takiego bo myśle ze to łatwo by mogło mnie zdradzić.

Np jakis radar gdzie są pokazani ludzie takie lekkie ułatwienie. 

Nie wiem czy coś takiego można znalesc czy nie ale z góry dziękuje wszystkim którzy będą chcieli pomóc.

Dodam małe info:

Gram na nie oryginalnej wersji więc raczej mi nie grozi zbanowanie mojego konta steam .

Jeżeli ktoś tutaj przyszedł kierować w moją stronę wyzwiska typu wypierdzielaj stąd bo to forum nie do tego lub cos takiego to rozwinę z góry tej osobie skrót tego forum: MPC Multi Player Cheat

Z góry dzięki i pozdrawiam .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Jeżeli ktoś tutaj przyszedł kierować w moją stronę wyzwiska typu wypierdzielaj stąd bo to forum nie do tego lub cos takiego to rozwinę z góry tej osobie skrót tego forum: MPC Multi Player Cheat

Multi Player Community cziterku ;)

Opublikowano

To że kupiłeś grę nie uprawnia cię do czitowania poza tym jak dostaniesz VAC to na zawsze i nawet jak będziesz czitować tak żeby nikt nic nie widział nic nie słyszał to cheatpunch może wykryć nawet głupiego gamma Adjustera i masz pograne.

Opublikowano

Multi Player Community cziterku ;)

Ehh.. W dalekiej odległej przeszłości pod logiem mpc forum pisało Multi player  Cheats, Jeżeli nie znasz histori Mpc To nie odzywaj się człeniu i poducz się w "Dziejach pradawnych" żegnam

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Ehh.. W dalekiej odległej przeszłości pod logiem mpc forum pisało Multi player  Cheats, Jeżeli nie znasz histori Mpc To nie odzywaj się człeniu i poducz się w "Dziejach pradawnych" żegnam

Czas przeszły, było - już nie jest. 

Opublikowano

Co mnie interesuje co bylo kiedys , napisal teraz wiec mowie jak jest teraz . Wiec "człeniu" ryjek w kubełek ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...